Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Kontorplanter til din arbejdsplads


Se vores udvalg her

Hos TagTomat har vi grønne fingre og kreative løsningsforslag til din have, terrasse, dit hjem eller din arbejdsplads. Vi kan blandt andet tilbyde unikke planter og plantevægge til din arbejdsplads, så I kan få mere natur i jeres arbejdsdag. Kontorplanter har både en funktionel og en æstetisk funktion, idet de både skaber bedre indeklima og pynter i kontorlandskabet. Vi tilbyder mange forskellige grønne løsninger til din arbejdsplads, og vi udvikler og skræddersyer den helt rigtige løsning til dine ønsker og behov.

Skab liv på kontoret – klik her – og gå på opdagelse

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos TagTomat for mere viden eller spørgsmål om vores services. Vi hjælper dig også gerne med bestilling af en ydelse eller et produkt hos os. Vi har et bredt udvalg af plantekasser i produktserierne PlankasseModul, KøkkenKasse og Plantestativ, og du kan se det samlede udvalg med kontorplanter i vores webshop.

Luftrensende kontorplanter

Kontorplanter og plantevægge er en oplagt løsning til at skabe et unikt og sundt arbejdsmiljø. Kontorplanter skaber liv, varme og hygge, og de gavnlige effekter ved planterne skal bestemt ikke undervurderes. Det er sundt for både vores krop og sind at være omgivet af planter og grønt. Planterne i vores plantekasser kan både være med til at rense luften i et rum og fjerne sundhedsskadelige stoffer. NASA undersøger løbende hvilke typer af planter der giver deres astronauter de optimale luftforhold under ders ophold i rummet, og vi lader os kraftigt inspirere af NASAs forskning, til gavn for både vores eget kontormiljø og måske også i dit?.

Luftrensende plantevæg med kontorplanter hos TagTomat

Hvis du kombinerer vores plantekasser med luftrensende kontorplanter og plantevægge får I en spændende og anderledes indretning, som skaber nye rum på jeres arbejdsplads og giver mulighed for nye mødesteder på tværs af organisationen.

TagTomat rådgiver om plantevalg og driftsaftaler

TagTomat rådgiver om plantevalg og driftsaftaler

Kontakt os

Hos TagTomat elsker vi at skabe grønne fællesskaber, der kan styrke fællesskabet i din virksomhed eller i dit hjem, og som understøtter dine ønsker og drømme. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan skabe nogle gode, grønne løsninger i din hverdag.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se kreative forslag til dit kontor – klik her