Pasningsguide til SvampeBox 1L

23. januar 2019
TagTomats SvampeBox 1L gør det nemt at dyrke dine egne østershatte. Men hvad skal du selv gøre? Skal den vandes? Find svar på disse spørgsmål og få mere info i denne pasningsguide til SvampeBox 1L.

SvampeBox 1L gør det nemt at dyrke dine egne østershatte, og består af halm podet med østershattemycelium fra Skyttegårdens Østershatte, som vi har pakket i en genbrugt mælkekarton, som vi får fra the Coffee Collective på Jægersborggade.

Det er spændende og fascinerende at dyrke svampe selv. Når frugtlegemerne begynder at vokse kan du næste se det med det blotte øje! Du vil i hvert fald opdage, at der sker en hel del fra du tager afsted om morgenen til du kommer hjem om eftermiddagen.

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

I denne pasningsguide kan du se, hvordan vi plejer at passe vores SvampeBoxe. Du er også mere end velkommen til at dele dine egne dyrkningserfaringer på forum.tagtomat.dk – et online fællesskab, vi har skabt, så vi sammen kan blive klogere på dyrkning i byen.

Pasningsguiden indeholder bl.a.

  • Placering
  • Sådan gør du
  • Høst
  • Videre dyrkning
  • Cirkulært kredsløb

SvampeBox 1L giver dig mulighed for at få en spændende dyrkningsoplevelse, og et par lækre svampemadder. Hvis du vil have en større kulinarisk oplevelse, anbefaler vi vores SvampeSæk, og er du til den komplette gør-det-selv oplevelse kan du også finde en guide til DIY-dyrkning på kaffegrums her.

Du kan finde både SvampeBox 1L, SvampeSæk og SvampeSæk Deluxe samt andre DyrkningsKits her eller i vores butik på Jagtvej 59.

[/col]

[col size=”6″]

Download pasningsguiden her:

[/col]

[/row]