Pasningsguide til SvampeSæk 20L

23. januar 2019
TagTomats SvampeBox 1L gør det nemt at dyrke dine egne østershatte. Men hvad skal du selv gøre? Skal den vandes? Find svar på disse spørgsmål og få mere info i denne pasningsguide til SvampeSæk 20L.

SvampeSæk 20L er produceret af Skyttegårdens Østershatte. Den fås også som en Deluxe-udgave, hvor vi har beklædt den med en jutesæk for at tilføje et æstetisk tvist.

Det er spændende og fascinerende at dyrke svampe selv. Når frugtlegemerne begynder at vokse kan du næste se det med det blotte øje! Du vil i hvert fald opdage, at der sker en hel del fra du tager afsted om morgenen til du kommer hjem om eftermiddagen.
SvampeSækken på 20L består af halm podet med østershattemycelium, og her kan du regne med høst af 3-5 store “bræk” (omgange) i løbet af et år. Så udover den spændende dyrkningsoplevelse, får du også en god kulinarisk oplevelse.

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

I denne pasningsguide kan du se, hvordan vi plejer at passe vores SvampeSække. Du er også mere end velkommen til at dele dine egne dyrkningserfaringer på forum.tagtomat.dk – et online fællesskab, vi har skabt, så vi sammen kan blive klogere på dyrkning i byen.

Pasningsguiden indeholder bl.a.

  • Placering
  • Sådan gør du
  • Høst
  • Videre dyrkning
  • Cirkulært kredsløb

Du kan finde både SvampeBox 1L, SvampeSæk og SvampeSæk Deluxe samt andre DyrkningsKits her eller i vores butik på Jagtvej 59.
Hvis du er til en større gør-det-selv oplevelse kan du også finde en guide til DIY-dyrkning på kaffegrums her.

[/col]

[col size=”6″]

Download pasningsguiden her:

[/col]

[/row]