Kære alle - en tradition er skabt :-)

Tak til alle jer der kom og hilste på i fredags. Vi, hos TagTomat, havde en fantastisk dag og nød al den gode energi I kom med, den glæde I delte ved det grønne, og ikke mindst har jeg personligt optur over hvordan vejret artede sig. Der kom sol, der kom regn og der kom regnbue...

Ud over al den fantastiske mad som Kristian og Daniel havde lavet, var Lennart fra Nordisk Brødhus så flink at sponsere det gode brød som I smagte til diverse pestoer og aftensmaden. Flaskeøllen var som altid Ale #16 fra fødeøen Fyn og i fadølshanerne var der Odense pilsner :-)

Og så håber vi, at I vil bruge og teste den nye hjemmeside som Mette arbejder ihærdigt på i den kommende tid. Klik jer rundt  og brug gerne et par søgeord, så vi kan optimere den til jeres behov.

Og til jer der ikke havde mulighed for at deltage - bare rolig !! En tradition er skabt og vi kan love at der kommer flere høstfester de kommende år.

TagTomat den næste måneds tid
På søndag den 31. august kan TagTomat opleves på Copenhagen Cookings Nordic Taste Kids ved Kastellet fra 11-18 samt ved Ørestadsdagenes kulturfestival fra 9-11.

Den 11. september holder jeg foredrag i Ørestaden sammen med Jørgen Steen Nielsen om den grønne omstilling af vores samfund

Den 5-6. september laver vi messestand i Bellacentret for Almene Boligdage, og så er der jo Eat Your City konference den 18-20. september hvor vi også laver workshop om torsdagen.

Og så er der alt det der kommer løbende plus det løse :-)

---

Tak til min fantastiske hustru Josefin - for støtte i den turbulente opstart af TagTomat som firma

Og så vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke min fantastiske hustru Josefin for det kæmpe læs du har trukket siden februar, hvor du ud over at bringe vores søn Gustav til verden, har skullet klare at håndtere en grøn iværksætter, samtidig med at du har været der for vores datter Siri på tre.

Du er så sej, og når jeg tænker tilbage på det halve år som er gået, er jeg dig meget taknemmelig. Uden dig var TagTomaten ikke kommet op at flyve :-)

Kære Josefin. Tak !!!

/Mads

---

Nomineret til årets innovative projekt

Årets innovative projekt

 

TagTomat er nomineret til årets innovative projekt af Københavns Kommune.

Du kan se en kort film om TagTomat via dette link

Du kan frem til den 15. september stemme på TagTomat hvis I er enige ;-) En stemme pr. emailadresse.

Du stemmer via dette link

---