Vi holder lancering af bogprojekt og crowdfundingkampagne den 6. november

Lancering af bogprojekt og crowfundingkampagne

Lige nu arbejder vi på at få lavet en værktøjsbog om grønne fællesskaber i byens mellemrum.

Sammen med en masse seje mennesker arbejder vi på at få udgivet en bog, der skal inspirere og give jer værktøjer til selv at komme i gang med at dyrke grønt i byen. Det engagement og den ekspertise, vi og alle de andre seje mennesker de seneste år har opbygget som både frivillige ildsjæle og grønne iværksættere, vil vi gerne brede ud til resten af landet og hjælpe andre til at omdanne deres gårdarealer til gårdhaver eller til at skabe små grønne hjørner i byen.

Vi vil selvfølgelig gøre alt for at få dette projekt til at lykkes, men da det koster knaster at trykke en bog, har vi brug for støtte. Vi crowdfunder derfor den kommende bog via crowfundingportalen Booomerang, som frem mod jul skal sikre os midler til at producere og trykke bogen, så den kan sendes ud i det nye år og skabe grønt i jeres hverdag. 

Bogen bliver god og fyldt med vejledninger, så i kan kopier vores løsninger i bedste Open Source stil ;)

Vi skyder bogprojektet og crowfundingkampagne i gang med et aftenarrangemt:

Den 6. November kl. 20.00-22.00 på Værkstedet på Vermundsgade 13-15, Kbh Ø

Program for aftenen (Beta udgave):
20-20:15: Ankomst og velkomstsnacks
20:15-20:25: Mads Boserup Lauritsen - Om bogprojektet
20:30-20:40: Christian Villum - Om Creative Commons
20:45-20:55: Tor Nørretranders - Om Fælledsskaber
21:00-22:00: Hygge i fællesskab

 Se mere om arrangementet og tilmeld dig her

---

TagTomat er med i arkitektkonkurrence om Bryggervangen og Skt. Kjelds Plads

TagTomat er nu officielt med i vores første arkitektkonkurrence, og så endda i vores egen ’baghave’.
Blandt 16 ansøgere er vi blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om Skt. Kjelds Plads og Bryggervangen – hvor Fortovshaven jo ligger. Sammen med det spændende team: TREDJE NATUR, Orbicon, Via Trafik og teknologisk institut skal vi udvikle ideer og løsninger til at gøre området mere robust mod skybrud.

Vi glæder os meget til igen at arbejde med kvarteret.

---
Kristians syltede TagTomater

Kristians syltede TagTomater

Vi er nu nået til det tidspunkt på året, hvor der skal syltes tomater. Den gode Kristian har komponeret denne opskrift, som vi fik syltet for en to uger siden. Vi glæder os til at smage på godterne, første gang bliver til lanceringen af vores kommende bog den 6. november...

Læs mere.

TagTomaten går på barsel de næste par måneder - men bare rolig TagTomat kører videre

Kære alle

Tak for et hæsblæsende år - Det har været helt fantastisk og med masser af udfordringer og spændende projekter. Men da der også skal være plads til familien hos TagTomat, går jeg på barsel fra den 1. november og hen over vinteren med min lille dejlig søn Gustav som blev født i februar i år. 

Det betyder derfor, at vi hos TagTomat skruer lidt ned for blusset hen over vinteren. Resten af TagTomat arbejder selvfølgelig videre på værkstedet, og jeg deltager i det omfang, det er muligt under barslen  – Det er jo det fantastiske ved at have Kristian og Mette som ansatte ;-)

Jeg vender stærkt tilbage og for fuld blus efter nytår.  

 

Mvh Mads og resten af TagTomat

---