Så er der 30 dage til solhverv - lyset og varmen er på vej :-)

Støt vores crowfundingkampagne

Kære alle

Det har været en fantastisk varm og spirrende november her hos TagTomat. Vi har stadig blomster af forskellige slags stående, og rødkålet står så fint ved siden af æblesalvien i taghaven.

Som tiden går nærmer vi os jo solhverv, og kan begynde at tælle ned til at vi igen skal vande vores byhaver, dyrke vores fællesskaber og ikke mindst spise vores grøntsager.

Julehygge i baggården

Her i baggården har vi juletræstænding i morgen, som er en af de traditioner som for alvor bringer folk sammen, og ikke mindst supplerer vores dyrkningsfællesskaber så fint, når haven er lidt mere grå og kedelig end vi går og drømmer om. Vi plejer at spise æbleskiver med syltede TagTomater :-)

Gratis guides lagt op

Vores bogprojekt opdateres løbende, vi har lige frigivet den første guide til november måneds aktiviteter og en gør-det-selv video om hvordan du redder din krydderurt. Læs mere her

Det er den gode Vivi Logan som har skrevet novemberguiden. Vivi bliver pennefører på bogens 12 måneders guide til dyrkning i byhaven.

TagTomatT-Shirts

TagTomatT-Shirts

Og så havde vi i kampens hede glemt at vi selvfølgelig har TagTomatT-shirts som incitament, som nu kan støttes via kampagnesiden. De fås i alle størrelse og de fleste farver :-)

Rigtig god weekend
/Mads

Ps. Så længe crowfundingkampagnen kører skruer vi lidt op for frekvensen af vores nyhedsbreve, for drypvis at give jer smagsprøver på hvad og hvordan bogen udvikler sig :-)

Pps. Jeg drømmer om at høste radiser med ungerne - hvad drømmer du om?

---
Tips til november måneds havesysler - årets gang i byhaven ved Vivi Logan

Tips til november måneds havesysler - årets gang i byhaven ved Vivi Logan

Som mange af jer ved, har der i løbet af årerne været mange fagligheder inde for at give sparrring på alt fra håndtering af regnvand, dyrkning efter økologiske principper, fællesskaber og frøsamling (og meget meget mere). Vi har været så heldige at møde Vivi Logan, der udover at vide en masse om frøsamling, har den mest fantastiske nyttehave i starten af Amager
.

---

Videoguide - lav en planteflaske og red dine krydderurter :-)

Så er der guide til planteflasker :-)   God fornøjelse, og del gerne billeder af jeres løsninger med #TagTomat.

---
Gør-det-Grønt og Gør-det-Sammen

Forside til Gør-det-Grønt og Gør-det-Sammen

Indtil vi finder på noget bedre er det ovenstående billede som bliver forsiden på vores bog :-) Kom gerne med feedback eller forslag til ændringer. Nogen har sagt der er for meget grønt... altså farve, så måske vi skifter et billede eller to ud med en anden farvenuance.