En hektisk uge står for døren - fra frokost med miljøkommissær til interview i Universitetsradioen og afslutningsdebat hos Dansk Industri. Der er 14 dage til solhverv

Kære alle

Så kom december og sikken en start. Her er et lille udpluk af kalenderen for TagTomat den næste uges tid, og længere nede finder I første udkast til indholdsfortegnelse samt videoguide til hvordan i støtter vores bogprojekt.

Mandag d. 8/12 kl 11-13:
Frokost med EU's miljøkommissær i Dome of Visions ved Københavns havn. Vi vil blandet andet vise hvordan han kan rede en krydderurt med genbrugsmaterialer.
Kl. ca. 14, sætter vi kålkasser og grønkålsjuletræ op på Rådhuspladsen. Kig gerne forbi

Tirsdag d. 9/12 kl. 16-17:30
Sharing Copenhagen slutter, og jeg holder en af fire afslutningstaler hos Dansk Industri om hvad året 2014 har bragt, og hvad jeg ser af potentialer for samarbejder og nye grønne partnerskaber i 2015. Rådhuspladsen i København. Se hele programmet her

Onsdag d. 10/12 kl. 10-10:30
Interview i Universitetsradion. Du kan høre det direkte via dette link på onsdag kl. ca. 10 http://netradio.universitetsradioen.dk:8000/live64.ogg

Torsdag den 11/12 kl. 14:30-17
TagTomat viser Jason Roberts rundt på cykel til grønne projekter. Jason står bag projektet Better Block, og Andreas LLoyd fra Borgerlyst har lovet at cykle med :-)

Fredag den 12/12 kl. 16-?
GivRum.nu holder afslutningsfest inden de rykker til Fuglekvarteret fra årsskiftet. Der er oplæg med bla. Jason Roberts, Søren Houen Schmidt og Jesper Kofoed Melson.

---
TagTomatT-Shirts

Så kom indholdsfortegnelsen endeligt...

Så kom der lidt plads til at få udsendt første udkast til en indholdsfortegnelse.... Den har set sådan cirka ud i en måneds tid.

I kan downloade den som pdf via nedenstående links, og del den gerne til alle I kender. Ditto med videoguiden vi har lavet for hvordan man støtter kampagnen.

/Mads

Ps. Så længe crowfundingkampagnen kører skruer vi lidt op for frekvensen af vores nyhedsbreve, for drypvis at give jer smagsprøver på hvad og hvordan bogen udvikler sig :-)

pps. Ingen sommerbilleder i denne omgang, til gengæld er der masser af julestemning med kålcykler mm. :-)

---
Udkast til indholdsfortegnelse V0.1 med grønkålsjuletræ

Udkast til indholdsfortegnelse V0.1 med grønkålsjuletræ

Dette er et råt udkast til det indhold som er ved at blive produceret til bogen :-)

Læs mere.

---
Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Vi har lavet en lille treminutters video til hvordan du kan støtte vores bogudgivelse, måske en julegaveide?... 

Læs mere.

---
Grønkålsjuletræ til Vesterbros juletræsfest 2014 med TagTomat

Grønkålsjuletræ til Vesterbros juletræsfest 2014 med TagTomat

Søndag den 30. november var folk samlede i Enghaveparken for endnu en gang at vise at juletræer kan være andet end de velkendte grantræer. ...

Læs mere.

---
Gør-det-Grønt og Gør-det-Sammen

Forside til Gør-det-Grønt og Gør-det-Sammen

Indtil vi finder på noget bedre er det ovenstående billede som bliver forsiden på vores bog :-) Kom gerne med feedback eller forslag til ændringer. Nogen har sagt der er for meget grønt... altså farve, så måske vi skifter et billede eller to ud med en anden farvenuance.