Vi indretter med #KontorTomat, er nået 10.000kr. og fik vist miljøkommissær Karmenu Vella rundt - Der er 7 dage til solhverv

Kære alle

Så kom vi over en dejlig hektisk uge, hvor vi blandt andet kom op på 10.000 kr. i vores crowdfundingkampagne. Juhuuu :-) Hvis du ikke har fået købt dine julegaver endnu, var det måske noget med en signeret bog til en du holder af?

Ugen stod på frokost med EUs miljøkommissær (link til video), interview i Universitetsradioen (start fra 2:40 link til interview) og vores KokeDama-guide er blevet lagt op på Danmarks Radios hjemmeside (link til guide).

Vi fik vist Jason Roberts fra Better Block rundt, og vi blev begge enige om at vores projekter kan, bør og skal samarbejde så meget som muligt i fremtiden. Det glæder vi os til :-)

Vi har nået 10.000 kr.
Tak til alle jer som har gjort at vi er kommet op over 10.000 kr. Der er selvfølgelig et stykke vej til de 60.000 kr. som kampagnen er sat til, men det skal vi nok nå inden februar.

Glædelige, kærlige og venlige 3. advents hilsner fra TagTomat
/Mads

---
Plantevæg til storrumskontor med KontorTomater

Plantevæg til storrumskontor med KontorTomater

Vi har været så heldige at SpotOn Marketing har bedt os udvikle og opsætte verdens første #KontorTomat...

Læs mere.

---
Borgerlystne julegaver

Borgerlystne julegaver og projektportræt af TagTomat

Ud over at forudbestille et eksemplar af vores bog her kan du købe den fantastiske "Borgerlyst - Handlekraft i hverdagen" til en du holder af. Bogen indeholder ud over en masse gode projekter og fortællinger guides og vejledninger til hvordan du oparbejder kundskaber i at skabe meningsfulde projekter i din nære hverdag.

Borgerlyst er en stor inspirator for TagTomat, og vi kan på det varmeste anbefale bogen, hvor der ud over at være projektbeskrivelse af Better Block som vi omtalte i sidste nyhedsbrev er en projektbeskrivelse og video med TagTomat fra 2012. Meget er sket siden, men værdierne er de samme :-)

---
Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Vi har lavet en lille treminutters video til hvordan du kan støtte vores bogudgivelse, måske en julegaveide?... 

Læs mere.

---
Byhavefestival 2014 på Nørrebro - vi ses i 2015 :-)

Minder fra Byhavefestival 2014 - vi ses i 2015 :-)

Solen stod højt til byhavefestival 2014 på Nørrebro. Her et par billeder fra den herlige dag hvor vi bla. fik indviet en spirecentral...

Læs mere.

---

Mediemøllen ruller når kommissæren kigger forbi

Det var meget interessant at opleve hvor mange der egentligt rejser med rundt når en kommissær kommer besøg. Ud over en håndfuld personlige rådgivere, var der tre tv-hold og et par journalister. I kan se videon fra besøget her (link til video)