TagTomat Logo

Vil du påvirke vores produkter i 2015? Så svar på et hurtigt spørgeskema. Glæd jer til webshop og et grønt 2015.

Kære alle

Så startede 2015 som så mange andre år, med krudt og kugler, og ikke mindst en masse planer for hvad der skal ske i de næste par måneder.

Spørgeskema for 2015s produkter
Vi har lavet et kort og inspirerende spørgeskema der skal styrke vores produkter og ydelser til jer, folk der gerne vil dyrke eller have mere grønt at se på i jeres hverdag. Der er ingen præmier eller andet forbundet med at svare, men vi vil være glade for at I kommer med feedback og beskriveler i "andet" felterne hvis I vælger den kategori.

Open Source Analyseværktøj
Vi har valgt at bruge et værktøj som hedder LimeSurvey. Det er et Open Source analyseværktøj, hvor man via deres betalingsløsning på LimeQuery.com betaler pr. besvarelse for at støtte udviklingen af projektet. De laver et godt produkt som TagTomat bruger, og det betaler vi glædeligt lidt for at bruge. Det er de samme principper vi bygger TagTomat op på økonomisk.

Kursusunderviserne Mads, Marianne og Jens

Kursusaftener i foråret hos TagTomat
Vi har nu fået installeret et eventsystem på hjemmesiden, så vi kan begynde at afholde kurser i at dyrke grønt, kompostere og skabe fællesskaber på vores værksted.

I første omgang bliver det Marianne Mark, Jens Juhl og Mads TagTomat der afholder kurserne tirsdage i februar, marts og april.

I kan også finde oplysninger om vores gratis opstartsforedrag som vi holder tirsdag den 3. februar.

Vi arbejder på at få billetfunktionen op at køre, men indtil den virker kan I læse om indholdet af kurserne.

Læs mere ...

Godt nytår - 2015 bliver grønt og fantastisk
Her i TagTomats værksted er min barsel med Gustav ved at være slut, og lige så stille kommer vi op i omdrejninger igen. Vi kan garantere at det bliver grønt og godt, og vi er glade for jeres støtte. I kan eksempelvis glæde jer til at kunne købe ting via vores kommende webshop :-)

Rigtig godt nytår
/Mads

---
Team TagTomat guides Jason Roberts from Better Block around Green Copenhagen

Team TagTomat guides Jason Roberts from Better Block around Green Copenhagen

We have had the pleasure of showing Jason Roberts from Better Block around in Copenhagen the 11th of December 2015. Better Block is an extremely inspiring project started in Texas ...

Read more.

---
Gavekort til TagTomat - skab grønne aktiviteter i 2015

Gavekort til TagTomat - skab grønne aktiviteter i 2015

Da vores webshop desværre ikke er kommet op at køre endnu, har vi lavet dette fine gavekort som I kan printe ud og give til en I har kær....

Læs mere og print ud.

---
Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Vi har lavet en lille treminutters video til hvordan du kan støtte vores bogudgivelse, måske en julegaveide?... 

Læs mere.

---