TagTomat Logo

Løgblomster skyder op - vil bogprojektet blive 100% fundet?? Køb billetter til foredrag allerede nu!!

Kære alle

Så er januar snart ovre og sikke en måned - jeg er kommet tilbage fra barsel, sæsonnen og spændende projekter løbes i gang og vi har lagt sidste hånd på vores kommende foredragsrække som I kan læse mere om længere nede.

Vil bogprojektet blive 100% fundet?? - kun 18 dage tilbage !!
I skrivende stund er vores bogprojekt 34,42% fundet. Vi kan i den nu afsluttede spørgeskemaundersøgelse se at en del har svaret "jeg gør det snart" eller "jeg synes det er uoverskueligt hvad bogen kommer til at indeholde".

Til den første kategori kan vi sige - støt via dette link - Der er dags dato 51 som har støttet  bogprojektet (1000 tak :-), og med knap 300 aktive læsere af nyhedsbrevet er der vel flere på vej??

Er bogens indhold uoverskueligt?
Til den anden kategori, må jeg jo ærligt svare, at vi har forsøgt at lave en så sigende indholdsfortegnelse som muligt, at bidragsyderne har sendt materiale til os, og at vi garanterer at bogen bliver god... :-) Og det var planen løbende at sende eksempler ud på indhold henover november og december måned.

Samtidig vil jeg gerne erkende, at jeg havde forestillet mig at bogprojektet var nået længere, men det er ikke sådan at være på barsel samtidig med at man forsøger at drive en lille virksomhed :-)

Bogen udkommer måske på et forlag !!
Et større dansk forlag har vist stor interesse for vores bogprojekt, hvilket kan betyder at den bliver udgivet i løbet af året undet et andet forlag end TagTomat - men indholdet er stadig det samme.... så I kan godt glæde jer :-)

TagTomat i Natursyn mandag den 2. februar - gratis foredrag den 3. februar
I sidste uge havde vi besøg af Dorte Dalgaard fra Natursyn på P1. På mandag den 2. februar kl. 13.03 på P1 fortæller vi om grønne arbejdspladser, biodiversitet og fællesskab, og det glæder vi os meget til at (gen)høre :-)

tirsdag den 3. februar åbner vi dørerne op til et gratis arrangement hvor indholdet af sæsonnens første kursusrække bliver afsløret. Der kan købes billetter til selve kursusrækken via vores eventsside.

God lytte- ,støtte-, og læselyst
/Mads

---
TagTomat_crowfunding_2014-11-06_omslag-film_MBL_1080-608_100DPI

STØT VORES BOGUDGIVELSE

Sammen med en masse seje mennesker arbejder vi på at få skabt en bog, der skal inspirere og give værktøjer til selv at komme i gang med at dyrke grønt i byen.  …

Læs mere.

---
TagTomat tilbyder

TagTomat tilbyder

Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker?

Så læs videre....

---
Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Vi har lavet en lille treminutters video til hvordan du kan støtte vores bogudgivelse

Læs mere.

---