TagTomat Logo

Slutspurten er sat ind - når vi med jeres hjælp de 100% ?? Og så lidt om 100 læs kompost :-)

Kære alle

Trods dejlige vinterdækkede højbede, lidt kulde fra nord og ikke mindst en masse flotte solstrejft over byhaverne, er vi kun halvvejs i mål med crowdfundingkampangnen. Men der er lys forude !! Der er blevet afsat et par foredrag hvilket gør at vi nu kan se lyset for enden af tunnelen og har passeret de 50% i dag.

Hvis alle følgere og nyhedsbrevslæsere støttede med 50 kr...
Crowdfundingkampagnen er bygget op så der kan købes incitamenter fra 150kr. og op. Hvis I gerne vil støtte med mindre, så vælg den kategori som hedder "intet incitament", og her kan støttes med mindre beløb.

Hvis alle vores 2400 følgere på FaceBook og 850 læsere af vores nyhedsbrev støttede med eksempelvis en 50'er ville vi kunne udgive fire bøger det næste halve år :-)

Mange bække små
Alle beløb tæller med, og vi håber I vil være med til at få bogprojektet financieret, så vi kan få ressourcer til at dokumentere vores åbne løsninger til glæde for alle :-)

Bogen udkommer måske på et forlag !!
Et større dansk forlag har vist stor interesse for vores bogprojekt, hvilket kan betyder at den bliver udgivet i løbet af året undet et andet forlag end TagTomat - men indholdet er stadig det samme.... så I kan godt glæde jer :-) Vi skal dog stadig have ressourcer til at skrive bogen.

Kjørmes frost giver 100 læs kompost !!
Kyndelmisse (Den 2/2) bliver også kaldt for Kjørmes Knud og et gammelt ordsprog siger, at Kjørmes tø er så godt som 100 læs hø – altså et varsel om en god høst. Temperaturen ligger i disse dage og kysser de 0 grader, men om ikke andet så er der i hvert fald lunt og godt i TagTomats kompostbeholder. Så skal vi ikke håbe, at Kjørmes frost er så godt som 100 læs god kompost? :-)

Bliver mange bække små til en stormflod af TagTomater ??
Vi håber I vil være med til at få bogprojektet financieret så vi kan få dokumenteret vores grønne løsninger og I kan kopiere dem ud i det ganske land :-)

/Mads og resten af holdet bag TagTomat
ps. Næste foredrag med TagTomat er den 17. februar på Avedøre Bibliotek  i Hvidovre

---
50% støttet - 9 dage tilbage

STØT VORES BOGUDGIVELSE

Sammen med en masse seje mennesker arbejder vi på at få skabt en bog, der skal inspirere og give værktøjer til selv at komme i gang med at dyrke grønt i byen.  …

Læs mere.

---
Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Videoguide: Sådan støtter du crowfundingkampagnen

Vi har lavet en lille treminutters video til hvordan du kan støtte vores bogudgivelse

Læs mere.

---
TagTomat tilbyder

TagTomat tilbyder

Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker?

Så læs videre....

---
Udkast til indholdsfortegnelse V0.1 med grønkålsjuletræ

Udkast til indholdsfortegnelse V0.1 med grønkålsjuletræ

Dette er et råt udkast til det indhold som er ved at blive produceret til bogen :-) Der er flere bidragsydere som har ytret ønske om at skrive indhold, men som ikke bliver hængt hvis det ikke kommer med :-) Vi kan garantere at indholdet bliver fantastisk, men ikke at det bliver som præcist i denne første udgave af indholsfortegnelsen. …

Læse mere.