Jeg går fuldtid på TagTomaterne fra årskiftet

Kære alle

Jeg har nu fået bevilget orlov uden løn i 2014, hvilket gør at jeg kan hellige mig de kære TagTomater fuld tid når vi har passeret nytår.

Jeg har desværre ikke fået puljemidler fra de Grønne ildsjæle til at holde workshops fordelt i hele landet, så nu er jeg klar på at finde nye projekter mv. som kan involvere mennesker i alle aldre og det at dyrke selv i byen.

Ideer til fremtidige samarbejder og forslag til frekvens og indhold i nyhedsbreve. ??
Har du en ide til hvor det kan være, hvordan det kan financieres, eller bare kommentarer til hvad du gerne vil læse i et nyhedsbrev, så skriv endelig.

Projektportræt på skrift og som video
Hvis du vil læse lidt mere om min person og bevæggrund for at lave projektet kan du se en lille video for projektet lavet af Andreas Lloyd fra Borgerlyst.

Andreas har også lavet et hverdagsportræt om mine tanker som kan læses her.

Sharing Copenhagen 2014
København er udpeget som Europæisk Miljøhovedstad i 2014. Jeg kommer formodentligt til at arbejde en del sammen med Københavns Kommune om Sharing Copenhagen 2014, så indtil videre er der da lidt at tage sig til.

Herunder mit favoritfoto fra i år taget i september måned.

/Mads

ps. Selvom jeg i hverdagsportrættet mener at Facebook ikke er noget for mig, har jeg fået en personlig profil: Så tilføj Mads Boserup Lauritsen, hvis du vil følge med til dagligt.