4 hurtige tricks til at dyrke grønt i din hverdag - selvvandingsprodukter i webshop - få 15% rabat på din første BogTomat.

Kære følger af TagTomats nyhedsbrev

Tak fordi du har valgt at følge med i vores nyhedsbrev. Herunder har vi sammensat et par hurtige tricks, så du kan komme igang med at dyrke grønt i din hverdag.

Få 15% rabat på din første bog "TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen" - brug kupon "BogTomat"
Vi har i cirka 1½ år arbejdet på at få bogen om grønne fællesskaber færdigt. Det er en guide og inspirationsbog, og mange i vores netværk har skrevet spændende og nærværende artikler. I bogen er der illustrerede guides til blandt andet kompostering på altanen, rulning af frøbomber, bygning af insekthoteller mm.

Fordi vi er glade for at du følger med i vores verden vil vi gerne give dig 15% i rabat på din første #BogTomat. Brug rabatkoden "BogTomat", men gør det inden for en uge så er du sikker på den virker. Kuponnen gælder til papirbog, e-bog og pixieudgaven kun med guides.

Har du forslag til tricks eller andre ting vi kan forbedre vores service med, så tøv ikke med at kontakte os.

Glade tomathilsner fra
Team TagTomat

ps. En Tomat på taget er bedre end ti fra supermarkedet :-)

---
TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

Køb TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen med 15%rabat

Tekst fra bagsiden af bogens omslag:
------------------
'TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen' er både en guide og en inspirationsbog, som fokuserer på tidens stærkeste tendenser indenfor urban gardening, bæredygtighed og grønne byfællesskaber. .... Dyk ned i bogens univers og lad ildsjæle bringe inspiration til dig fra blandt andet Aarhus, Oslo, Stockholm, København og San Francisco.

---
E-Bog: TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

E-Bog: TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen. Få 15% rabat

E-bogsudgaven er en pdf-fil med hele bogens indhold. Siderne er sat op så de kan printes på en A4 printer eller læses godt på en skærm.

I pdf'en er der indsat bogmærker så du nemt kan manøvrere rundt i bogens artikler.

---
E-Bog: TagTomat - Værktøjer til grønne fællesskaber i byen

E-Bog: TagTomat - Værktøjer til grønne fællesskaber i byen

Er du til grønne gør-det-selv projekter og bare vil igang uden at have læst hele historien om TagTomat, så er denne guidesamling med 10 guides det rette køb for dig.

---
KøkkenKassen lille - egetræ

KøkkenKassen lille - egetræ

KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler fra TagTomat og Værkstedet Made By Anders.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket, og potterne køber vi så genbrugte som muligt fra vores forskellige leverandører af krydderurter.

---
KontorTomat afsluttes med maner

KontorTomat afsluttes med maner

Det sidste års tid har vi arbejdet hårdt på at få videre- og færdigudviklet "KontorTomat" som er et innovationsprojekt støttet af Innovationsfonden, for at modne TagTomats selvvandingsmoduler til også at kunne bruges inden døre.

Her til på billedet vises formidlingsmøblet som er sat op på Valby Bibliotek. En lignende model kan ses på Sydhavns Bibliotek.

---

Dyrk salat og jordbær i en madspand

Vi har stykket en lille videoguide sammen, der viser hvordan I kan lave to genbrugte madspande om til et frodigt salat- eller jordbærtårn.

---
Guide til at bygge din egen kapillærkasse #1

Guide til at bygge din egen kapillærkasse #1

En guide til hvordan du laver din egen kapillærkasse (selvvandende plantekasse). Vil du gerne have tomater på altanen, i gården eller i haven?

---

Videoguide - lav en planteflaske og red dine krydderurter :-)

Så er der guide til planteflasker :-)   God fornøjelse, og del gerne billeder af jeres løsninger med #TagTomat.

---
KokeDama - Lav japanske mosbolde med familien - hængende haver til din vindueskarm

KokeDama - Lav japanske mosbolde med familien - hængende haver til din vindueskarm

Den anden dag kom naboens unger Taus og Solbjørk forbi for at hjælpe med at lave et par japanske mosbolde, som i dagligt tale kaldes Kokedama.

---