TagTomat Logo

Vi kom i mål - bogen bliver god - kursusrække starter i næste uge - vi er flyttet til Nordvest - og udvikler nye produkter til webshop

Kære alle

Vi kom i mål :-) Tak til de over 100 bidragsydere, som har gjort at vi nu kan få produceret en fantastisk bog om grønt gør-det-selv, så I kan kopiere vores løsninger. Og så en dag før tid :-)

Kursusrække starter i næste uge.
På tirsdag starter vores kursusrække op - det er Jens Juhl som vil lære jer om økologisk havedyrkning den 3. marts. Læs mere og køb billetter via link sidst i nyhedsbrevet.

Første nyhedsbrev fra Nordvest
Vi er netop flyttet fra lokalerne på Vermundsgade til et værksted på Glentevej 70, 21400 Nord Vest. I samme ejendom sidder mange af vores gode samarbejdspartnere, og vi glæder os til at invitere til reception for jer læsere af nyhedsbrevet, og alle vores samarbejdspartnere.

Webshop med nye prototyper og andet godt
Vi har henover vinteren arbejdet på at få en webshop op at køre, og udviklet forskellige produkter til det. Et af eksemplerne er et samlesæt af lærk som kan sættes rundt om murerbaljerne helt uden brug af skruer :-) Billedet øverst i nyhedsbrevet viser hvordan en plantekasse kunne se ud i februar måned.

/Mads
Ps. Den 25. februar startede blomstrende by Nørrebro, som du kan være med til at præge som frivllig. Se billeder fra aftenen her, og tilmeld dig kommende events.. Læs mere her Næste møde er 25. marts.

Kurser og webshop i foråret 2015 samt spørgeskema

Kurser og webshop i foråret 2015

Læs mere og køb billetter til årets første kursusrække om Komposteringen, økologisk dyrkning og grønne fællesskaber.

Læs mere.

---
TagTomat tilbyder

TagTomat tilbyder

Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker? Så læs bare videre...

---
---
---
---