TagTomat Logo

TagTomat åbner ShowRoom #1 torsdag den 9. april kl. 16-21

Kære alle

Så er påsken gået, og i søndags var vi så heldige at blive inviteret indenfor hos de fantastike folk bag showroomet KnAsT på Stefansgade 3 på Nørrebro (link til kort). Lokalet har tidligere huset Nørrebro United.

Det gode ved at være en lille biks, er at direktionen kan træffe hurtige beslutninger, så fra i morgen vil man kunne købe og se vores forskellige plantekasser, ideer til altanindretning mm samt købe lidt frøbomber med hjem til en græsplæne eller et bed i byen.

Åbning torsdag den 9. april fra 16-21
Vi har sat et par højbede op med bænk ude foran, og derudover vil nogle af vores plantekasser i lærk kunne ses, og bestilles hjem til altanen eller baggården. Og måske en frøbombe er den ideele værtindegave?

20% rabat på alt i butikken
Der vil være 20% rabat på alle varer som kan købes i morgen, både vores og eksempelvis fine møbler fra MadeByAnders.dk

Vi glæder os, og håber I kigger forbi.

/Mads

ps. I næste nyhedsbrev er der lidt nyt om nogle spændende konkurrencer vi har deltaget i...

---

Cykelstativ og selvvandende højbede med forårsblomster og spirrende liv

---
Sådan frøbomber du din by (med blomster) - Gaveæsker i pap fra HKI

Sådan frøbomber du din by (med blomster) - Gaveæsker i pap fra HKI

Vi har nu i et års tid haft 50kg lerpulver liggende til at lave frøbomber. Vi nåede det ikke i 2014, men har nu sat en mindre produktion i gang. Frøbomberne består udover lerpulver af økologisk jord, hønsegødning, lidt vand og så selvfølgelig økologiske frø. Det hele blandes i forholdene: ... Læs mere.

---
TagTomat tilbyder

TagTomat tilbyder

Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker? Så læs bare videre...