TagTomat Logo
Team TagTomat maj 2015

Tak for denne sæson - vi ser frem til de næste

Kære alle

Så kom sommmeren over Danmark, og vi fra TagTomat vil gerne sige tusind tak for en hæsblæsende og medrivende forårssæson. Billedet herover er taget ved Fortovshaven på Østerbro, fra sæsonfejringen den 28. maj med Team TagTomat.

Uden dem (og dig/jer) ville det ikke have været muligt at skabe så mange grønne projekter i år - læs og se billeder fra Kongens Køkkenhave, Plantekassebænk hos Brødflov og KøkkenKasser sidst i nyhedsbrevet.

Kongens Køkkenhave kører
Den bør besøges løbende... Vi forsøger at tage billeder og dele på Instagram med #KongensKøkkenhave, gør gerne det samme. Hver onsdag fra 15-18 er Vivi Logan til stede for at passe køkkenhaven, men også for at give fifs og svare på gode spørgsmål om havedyrkning.

Onsdag den 1. juli fik vi sat den sidste regnvandstank op, så der nu er skabt et lille opholdsmiljø omkring to plantekasser, en regnvandstank og en plantekassebænk.

Fra murerbalje til produktportefølje:
Da TagTomat startede som firma i 2014 var det eneste produkt groft sagt en sort murerbalje med en flamingokasse inden i. Her medio 2015 har vi lige lanceret KøkkenKassen, vi har fået KlikBede, KlikKasser, regnvandstårne, frøbomber og meget meget mere.

Vi har indrettet Klimaministeriets tagterrasser, skabt sansehaver og fælleshaver i almene boligforeninger, pakket 3000 frøbomber til COOPs folkemøde pavillion, og indgået samarbejdsaftale med et cykelbudsfirma, som nu kan levere vores produkter i hovedstadsområdet.

Tak - og sluk for mobilen
Tak til alle jer - kunder, samarbejdspartnere, kollegaer, godtfolk og glade mennesker som bekræfter mig i, at det at springe ud i virkeligheden som iværksætter ikke var en helt forkert drøm og mavefornemmelse der skulle forfølges.

Nu vil jeg gå på sommerferie i et par uger, og forsøge at lade mobil, mail og kalender være fraværende, så jeg kan være nærværende og afslappet med min dejlige familie. Jeg er tilbage på pinden den 20. juli, og indtil da er der TeamTagTomat-folk som tager sig af biksen.

/Mads

ps. Glæd jer til mange sjove arrangementer i efteråret, eksempelvis torsdag den 13. august på Strandboulevarden
pps. Eller Byhavefestival 2015 på Nørrebro den 15. august.

---
Brødflov - Nu med Plantekassebænke, KøkkenKasser og Frøbomber

Brødflov - Nu med Plantekassebænke, KøkkenKasser og Frøbomber

Til Frederiksbergs måske bedste bageri og konditori, Brødflov, har vi leveret 20 meter PlanteKassebænk, et par KøkkenKasser, og der sælges Frøbomber i fine æsker fra deres udsalg. ..

Læs mere.

---
Kongens Køkkenhave - Opstart og indvielse

Kongens Køkkenhave - Opstart og indvielse

Tirsdag den 26. maj blev første spadestik taget til Kongens Køkkenhave, som TagTomat har designet og bygget for Fødevareministeriet …

Læs mere.

---
KøkkenKassen

KøkkenKassen

KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler fra TagTomat og Værkstedet Made By Anders.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket...

Læs mere og køb.

---
Plantekassebænk i lærketræ

Plantekassebænk i lærketræ

Kan tilpasses i længden, eksempelvis ned til 85cm hvor der så kun er plads til en selvvandende plantekasse, eller bænkmodul.

Læs mere og køb.

---