TagTomat Logo
TagMiddag hos TagTomat 25. august

Kom til intim TagMiddag den 25. august 2015 fra 19-20:30

Kære alle

Solen bager fra en skyfri himmel her på Nørrebro og en masse mennesker løber IronMan i byens gader...

Madfestivallen Copenhagen Cooking løber af stablen i den næste uges tid, og vi har udover at pynte den officielle stand op ved Torvehallerne fundet på et lille intimt aftensmadskoncept, hvor 20 gæster bliver bespist under taghavens flora - simpelt mad på en grill af så lokale råvarer som muligt :-) Det sker tirsdag den 25. august fra 19-20:30, med en indlagt overraskelse... Læs mere og køb billetter til 150kr/person via dette link på Billetto.

Så salater, radiser og klip morgenfruerne ned:
Selvom vi er midt i august kan der stadig såes salater eller spinater og eksempelvis radiser ud. Fjern store rodknolde, tilsæt evt. lidt ny jord og lidt hønsegødning (kan fåes på pilleform), og gem eventuelle planter der er gået i stok og lad dem tørre så du kan høste frø. Så burde der være lækre grøntsager om 4-6 ugers tid :-)

Er Morgenfrue og Tagetes begyndt af visne, så nip de visne frøstande af, og nye blomster vil skyde når de får plads og lys til at sprede sig. Herover ses et vejbed som er plantet til under BlomstrendeBy festivallen på Vesterbro i juni 2015. Tænk hvis alle vejbede bugnede af blomster :-)

God Høst til alle

/Mads

---
Copenhagen Cooking - CookingSpot Torvehallerne

Copenhagen Cooking - CookingSpot Torvehallerne

Vi har haft fornøjelsen af at skabe en lille byhave som rammen for Copenhagen Cookings officielle mødested ved Torvehallerne i København. Indtil lørdag den 29. august ...

Læs mere....

---
Kongens Køkkenhave i fuld flor

Kongens Køkkenhave i fuld flor

Onsdag den 22. juli var en masse frivillige forbi Kongens Køkkenhave, der for alvor er ved at blive spiselig. Der blev ud over vandet høstet dejlige salater og de første roer er blevet plukket....

Læs mere.

---
KøkkenKassen

KøkkenKassen

KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler fra TagTomat og Værkstedet Made By Anders.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket...

Læs mere og køb.

---
---