TagTomat Logo
TagMiddag hos TagTomat 25. august

Kom til housewarming den 4. oktober, og sylt gerne dine tomater inden...

Kære alle

Høsten er over det ganske land, og her hos TagTomat har det været et noget sløjt tomatår. Det er lidt somom den varme og sol som normallt bager ned på taget og giver super gode og sprøde tomater har ladet vente lidt for længe på sig. Det er dog blevet til et par håndfulde små tomater ude ved vores værksted, som vi nu har høstet og syltet - find et par gode opskrifter nederst i nyhedsbrevet.

Nyt hovedkvarter = housewarming med ØlTomat den 4. oktober fra 13-16
Vi har været så heldige at kunne overtage et ledigt lejemål i den baggård hvor TagTomat startede, og det betyder jo at vi er tvunget til at holde housewarming. I finder links til selve arrangementet lidt længere nede, men jeg vil gerne starte med love at det bliver hyggeligt :-)

Udover en masse gode billeder vil der være en ølknallert med den seneste ØlTomat og vi giver en status på vores bogprojekt.

Smagen af 2200
Nørrebro Bryghus har bedt TagTomat om at lave en øl som lanceres den 21. september, og  kan købes på Nørrebro indtil den 15. oktober, hvor den kommende Nørrebro øl skal kåres til en stor fest på Bryghuset i Ryesgade. Du kan læse mere om kampagnen og øllen her.

From Urban Gardens to Green Jobs - Rising Architecture
I denne uge er der arkitekturfestival i København. TagTomat holder oplæg onsdag den 16/9 kl. 15 og fredag den 18/9 holder vi åbent kontor fra 13:30-14:30. I skal være velkomne til begge arrangementer. I kan læse mere om åbent kontor herunder (Event på engelsk), og selve festivallen Rising Architecture via dette link.

Vel mødt
/Mads

---
Housewarming for nyt TagTomat HQ

Housewarming for nyt TagTomat HQ 4. oktober 2015

Vi holder åbent hus kig forbi fra 13-16 ved Husumgade 2, 2200 KBH N... :-)

Læs mere.

---
From Urban Gardens to Green Jobs

From Urban Gardens to Green Jobs - 18th September

TagTomat (Roof Tomato) invites you to the Epicentre of the urban gardening movement in Copenhagen – Nørrebro. It all started with 5 self watering boxes made out of recycled materials... Open Office from 13:30-14:30 on the 18th of September...

Read more.

---
Kristians syltede TagTomater
---
Nannas Syltede Grønne TagTomater - flere opskrifter på vej
---