TagTomat Logo

Principlayout er godkendt :-)

Kære alle

En stor milepæl i vores bogprojekt er nået. Vi har i denne uge fået endeligt godkendt principlayout, sendt det første hold tekster til korrektur. Hvis alt går godt, så udkommer vores bogprojekt ultimo februar, så stay tuned :-)

Samtidig med at denne milepæl er nået, er det også sådan at TagTomat fylder to år som firma. Det skal fejres, og vi håber at se jer til en brag af en hyggelig hverdagsfest mandag den 14. december på Husumgade 2.

Bogprojektet har trukket og trækker stadig tænder ud, og vi glæder os til at vise jer det endelige resultat i starten af 2016. Tak fordi I har ventet på den, det bliver skidegodt :-) Herover ser i det godkendte principlayout, og nederst i nyhedsbrevet de skitser vi blev præsenteret for i starten af oktober.

Herfra skal lyde en særlig tak til RedaktionsTomat, aka. Rikke, for dit arbejde med at få struktureret bogen.

/Mads

ps. Se videon om tilblivelsen af bogprojeket her http://www.tagtomat.dk/bog2014/ klik på billedet og se filmen :-)

---
TagTomat fylder to år - kom til fejring af grønne fællesskaber

TagTomat fylder to år - kom til fejring af grønne fællesskaber

Tro det eller lad være men TagTomat fylder to år som firma. Vi vil derfor gerne dele vores drømme for fremtiden, fortælle om hvad vores drømme har ført til, og ikke mindst høre hvad jeres grønne drømme er for de kommende år. Bliv inspireret til grønne fællesskaber: Hiv din nabo, gårdlaug, boligforening, kollega, chef, kone, børn, mand etc. med til …

Read more.

---
---
KøkkenKassen lille

KøkkenKassen lille

KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler fra TagTomat og Værkstedet Made By Anders.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket, og potterne køber vi så genbrugte som muligt fra vores forskellige leverandører af krydderurter.

KøkkenKassen version 1 er lavet af genbrugte gulvbrædder af egetræ fra renoveringen af Vikingeskibsmuseet i Roskilde, efter stormen Bodils oversvømmelser, og vægerne som holder jeres krydderurter fugtige kommer fra en lokal genbrugsbutik på Nørrebro.

KøkkenKassen fåes i to størrelser, og kan kombineres til en triple, hvis du gerne vil dyrke grønt i dit køkken eller på altanen.

Så bliver det vist ikke mere genbrug :-)

Kasserne kan købes her på hjemmesiden og sendes via GLS, eller de kan hentes på vores værksted på Glentevej 70C eller i Showroom på Husumgade 2.

h: 15cm

b: 18cm

l: 36cm

Read more.