TagTomat Logo
Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

Bogen er sendt til tryk - kom til bogreception onsdag den 9. marts fra kl. 14-21.

Kære alle

Så har grafikerne fra Rama Studio sendt bogen til tryk hos Narayana Press i Gylling tæt på Odder. Bogen er blevet 208 sider lang, spækket med gode illustrationer og ikke mindste inspirende tekster og billeder fra projekter i hele landet. Ja, vi har så men været så heldige at en af vores gode kollegaer fra Oslo har skrevet en indlendende artikel om "Byhager og Urban Gardening" på norsk.

Bogrelease den 9. marts
Vi holder bogrelease den 9. marts fra kl. 14-21 i vores hovedkvarter på Nørrebro - du kan læse mere om det via dette link. Eventet findes også på vores Facebook side.

Vi åbner et par flasker champagne og et par kasser øl kl. 16:30, og fejrer bogens udgivelse.

Prerelease for backers af bogprojektet
Har du støttet bogprojektet via crowdfundingkampagnen har du modtaget en særskilt indbydelse til prerelase ugen før.

Forudbestil - vi betaler portoen:
Og til jer der må vente til den officielle udgivelse, kan det anbefales at forudbestille den. Vi betaler portoen for bestillinger før den 9. marts.

Til salg i danske boghandlere:
Vi har igennen vores forlag Ctrl+Alt+Delete Books, fået mulighed for at distribuere bogen til alle danske boghandlere, så spørg gerne om din lokale boghandler vil købe den hjem til dig.

Grøn Front

/Mads

Ps. Vi deltager i Irmas messe i Øksnehallen fra den 12-13 marts, og er formodentlig at finde i Økohallen ved FoodExpo i Herning den 6-8. marts. Mere info i et kommende nyhedsbrev.

Pps. I dag fik vi sne på Nørrebro, men drømmer om sol og sommer i taghaven. Herunder et billede fra Byhavefestival i august måned 2015.

---
Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Vi betaler portoen frem til 8. marts.

Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Vi betaler portoen frem til 8. marts.

Tekst fra bagsiden af bogens omslag:
------------------
'TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen' er både en guide og en inspirationsbog, som fokuserer på tidens stærkeste tendenser indenfor urban gardening, bæredygtighed og grønne byfællesskaber. Med inspirerende tekster og lækre illustrationer er bogen en invitation til, at du selv kan komme i gang ...

Læs mere.

---

Herover - Byhavefestival august 2015 - sol, sommer og vidensdeling.

Herunder - Taghaven februar 2016 - lidt gråt og snefyldt.

---
HighTechTomat = HarddiskTomat møder ArduinoTomat under arbejdstitlen KontorTomat

HighTechTomat = HarddiskTomat møder ArduinoTomat under arbejdstitlen KontorTomat

I dag er en vigtig milepæl for TagTomat. En af grundlæggerens største inspirationskilder, radioprogrammet Harddisken på P1, kom forbi til en snak om Open Source sensorer, grønne kontorfællesskaber i vores showroom på Husumgade 2. Eller rettere sagt - Henrik Føhns som er journalist på Harddisken kom forbi :-)

---

I oktober måned 2015 indrettede vi forpladsen foran Realdania med 14 flotte kålkasser. Billedet her kommer med i bogen på et flot dobbeltopslag.