TagTomat Logo

First, but not last, blogpost in English. Download indholdsfortegnelse til bog, sidst i nyhedsbrevet.

Kære alle

I sommeren 2015 var TagTomat vært for en masterstuderende, Jennie Li, fra Seattle på USA's vestkyst. Ud over det altid er spændende at få input fra udlandet, var Jennie en fantastisk hjælp i sommerens strabadser. Hun har skrevet en kort artikel om hendes oplevelser fra juni-september, som du finder link til nederst i dette nyhedsbrev.

Bogrelease den 9. marts: programmet er lagt - download indholsfortegnelse
Åbent hus fra 14-21.

Kl. 16:30: Propperne springer, og vi udbringer en skål for bogen, og serverer lidt snacks. Drikkelse så længe lager haves.

Der er i skrivende stund 101 tilmeldte deltagere og 601 der har vist interesse for arrangementet på Facebook... Så det kan godt ske vi bliver nød til at sætte en pavillion op, og blokere et par parkeringspladser..... Du kan læse mere om eventet via dette link eller på vores Facebook side.

Grøn Front

/Mads

Ps. Vi deltager i Irmas messe i Øksnehallen fra den 12-13 marts, og er at finde i Økohallen ved FoodExpo i Herning den 6-8. marts. Mere info i et kommende nyhedsbrev.

Pps. Drømmer I om sol og sommer? Find link til vores videoguide til selvvandende plantekasse lidt længere nede i nyhedsbrevet. Det var solrigt i juni 2013..

Ppps. Tryk på indholdsfortegnelsen sidst i nyhedsbrevet, så kommer den til din skærm i høj opløsning.

---
---
Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Vi betaler portoen frem til 8. marts.

Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Vi betaler portoen frem til 8. marts.

Tekst fra bagsiden af bogens omslag:
------------------
'TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen' er både en guide og en inspirationsbog, som fokuserer på tidens stærkeste tendenser indenfor urban gardening, bæredygtighed og grønne byfællesskaber. Med inspirerende tekster og lækre illustrationer er bogen en invitation til, at du selv kan komme i gang ...

Læs mere.

---
Kapillærkasse - Gør det selv. En lille videoguide af TagTomat.dk

Kapillærkasse - Gør det selv. En lille videoguide af TagTomat.dk

Kære alle. Rigtig glædelig Skt. Hans. Forsøget med at klone TagTomaterne fra sidste uge er lykkedes, så de bliver plantet ud i en funklende ny kapillærkasse i taghaven . Kom gerne med Feedback på denne lille  videoguide...

Læs mere..

---
Urban Agriculture in Scandinavia: Observations from 3 Months of Travel | June-September 2015

Urban Agriculture in Scandinavia: Observations from 3 Months of Travel | June-September 2015

As a Master’s student in my third year of studying Urban Planning and Landscape Architecture at the University of Washington in Seattle, my experiences with TagTomat as well as visiting several projects during a 3 month tour last summer has been invaluable in thinking about the ways we can collectively transform small urban spaces to become productive and communal. While …

Read more..

---

Klik på billedet herunder og download indholdsfortegnelsen i høj opløsning.