TagTomat Logo

Brug kuponnen "Nyhedsbrev" og få 10% rabat på dit næste bogkøb

Kære alle

Så går det løs i eftermiddag fra kl. 14, hvor dørerne slås op til vores boglager på 1000 bøger som vi gerne vil af med. Det hele fejres kl. 16:30 med champagne og skåltale.

Da jeg er superglad for at du/I vil læse med i vores nyhedsbreve kan du resten af marts måned benytte dig af rabat på 10% ved at bruge kuponnen "Nyhedsbrev" ved køb. Det gælder både ved forsendelse og afhentning i showroom. Så nåede du ikke at få brugt tilbudet om gratis porto ved forudbestillinger er det med at slå til nu.

Du kan læse mere om eventet via dette link eller på vores Facebook side.

Grøn Front

/Mads

Ps. Husk vi er på Irmas messe i Øksnehallen jer i weekenden, hvor vi dels pynter scenen med spiseligt grønt, og også står ude foran og viser fine produkter og sælger bøger.

Pps. Tryk på indholdsfortegnelsen sidst i nyhedsbrevet, så kommer den til din skærm i høj opløsning.

---
Forudbestil TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Vi betaler portoen frem til 8. marts.

Køb TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen - Brug kupon "Nyhedsbrev" og få 10% i rabat

Tekst fra bagsiden af bogens omslag:
------------------
'TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen' er både en guide og en inspirationsbog, som fokuserer på tidens stærkeste tendenser indenfor urban gardening, bæredygtighed og grønne byfællesskaber. Med inspirerende tekster og lækre illustrationer er bogen en invitation til, at du selv kan komme i gang ...

Læs mere.

---
Første grønne fællesskab drager nytte af BogTomats inspirerende guides

Første grønne fællesskab drager nytte af BogTomats inspirerende guides

Et par håndfulde fantastiske beboere fra Dommerparken i Københavns Nordvestkvarter trossede slud og regn, til 2016's første byggeworkshop søndag den 6. marts, hvor bogen "TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen" blev taget i brug.

---

Klik på billedet herunder og download indholdsfortegnelsen i høj opløsning.