TagTomat Logo
Genbrugsjul på Nytorv

Kom og lav julegaver på Nytorv med os og Remake Christmas

Kære alle

December står for døren og det er tid til julepynt, juleindkøb og julehygge i det ganske land.

For en måneds tid siden spurgte min gode ven Thomas Dambo, om TagTomat ville være med til at gentage hans succes Remake Christmas igen i år. Svaret var ja, og vi er derfor at finde inde på Nytorv ved Strøget fra den 1.-21. december.

I dag var første åbningsdag, og vi havde et hold gode elever fra Hedegårdens skole igennem, det kom der nogle gode stemningsbilleder ud af som I finder ved at trykke jer videre i blogindlægget sidst i nyhedsbrevet. I vores bod viser vi hvordan du kan lave frøposer og selvvandende PlanteKartoner, og vi sælger vores bøger, køkkenkasser og frøbomber.

Det burde væres så stille, men så vandt vi et udbud...

Af en eller anden grund føles det i TagTomat somom at vi stadig har højsæson. Som jeg tidligere har skrevet om i nyhedsbrevene, vandt vi i sommers et udbud hvor vi skal hjælpe Københavns Kommune med at lave skolehaver de næste par år. Så der er fuld tryk på dette projekt, som vi glæder os super meget til at fortælle mere om til næste år. Efter planen starter de første hold til april.

Og så har vi det jo med at finde på skæve indslag og events, så for dem af jer der har lyst skal I være velkomne til at spise fårekyllinger sammen med os på tirsdag til vores Pakkekalender-event med Bugging Denmark. Billetter købes i vores webshop.

God december, håber vi ses på Nytorv?
/Mads

ps. Vi har lige fået færdigredigeret en film om Kongens Køkkenhave, som kan ses på FaceBook eller YouTube

---
Remake Christmas - Genbrugsjul på Strøget

Remake Christmas - Genbrugsjul på Strøget

Fra 1-21. december har vi hos TagTomat fornøjelsen af at bidrage til kunstner og genbrugsaktivist Thomas Dambo's projekt Remake Christmas i den eventyrlige julelandsby på Nytorv, midt på Strøget i København.

---
Billet - 06/12/16 - Højt fra kålens grønne top, sad en fårekylling

Billet - 06/12/16 - Højt fra kålens grønne top, sad en fårekylling

Er det i år at juleanden bliver skiftet ud med fårekyllinger, og juletræet erstattet med et af grønkål? Bugging Denmark og TagTomat inviterer til inspirationsaften om fremtidens grønne fællesskaber og spisevaner....

Hvornår: Tirsdag den 6. december fra 19-20.30
Hvor: TagTomat Showroom - Husumgade 2, 2200 KBH N
Pris pr. person: 100kr.
Antal: 25 pladser i alt.

---
Plantekassemodul lav

Plantekassemodul lav

Vores lave Plantekassemodul med plantekasse er ideelt til dig som vil skabe rum og afgrænsning på din terrasse eller altan.

Det lave modul har en kapasitet på 65 liter hvor ca. halvdelen er vandreservoir og halvdelen er jord.