TagTomat Logo
Lav dit eget insekthotel

Skab levesteder til byens og havens kryb og krible krable

Kære alle

Endnu et år er gået og det kribler i vores fingre for at komme ud og skabe nye grønne fællesskaber med jer.

Den anden dag fik vi, på baggrund af guiden fra vores TagTomatbog, lavet en lille videoguide til hvordan I skaber grønne fællesskaber for byens kryb i form af et insekthotel.

Insekthoteller er ikke noget TagTomat har fundet på, i bogen er det Naturvejleder Katharina Hejgaard som har bidraget med sin viden, men vi vil gerne dele videoen med jer, da vi synes det er en optimal måde at lave "havearbejde" på i de kolde vintermåneder. Du kan lave dem og sætte dem op året rundt.

Det er oplagt at bruge som aktivitet for mange børn, hvis du arbejder i en børneinstitution eller vil have en hyggelig stund med dine egne børn en eftermiddag.

Godt nytår og grøn front

/Mads

ps. Vi er begyndt at udføre driftsaftaler for baggårde i København, er du interesseret i en samskabende driftsaftale, hvor I som beboere kan deltage og bliver klogere på havedyrkning, så hiv fat i os. Vi kan tilplante og vejlede i valg af planter, spiselige som prydplanter. Vi kan også godt drifte det uden jeres hjælp, hvis I ikke har tid.

pps. I 2017 vil vi blandt andet deltage i "CPH Garden 2017" i Valbyparken, hvor vi sammen med vores (og jeres) jordleverandør Champost vil stå for en spændende Showhave.

---
Insekthotel - skab levesteder til kryb og andet krible krable

Insekthotel - skab levesteder til kryb og andet krible krable

Med et insekthotel kan du tiltrække spændende smådyr og fugle til din egen baggård eller have.

Læs mere og se videoguiden...

---
E-Bog: TagTomat - Værktøjer til grønne fællesskaber i byen

E-Bog: TagTomat - Værktøjer til grønne fællesskaber i byen

Er du til grønne gør-det-selv projekter og bare vil igang uden at have læst hele historien om TagTomat, så er denne guidesamling med 10 guides det rette køb for dig.

Guiden til Insekthotellet er en af dem.

---
Champost Jordforbedring - 3000 liter i bigbag - inklusive levering

Champost Jordforbedring - 3000 liter i bigbag - inklusive levering

Sphagnumfri og bæredygtig.

Champost Jordforbedring består af komposteret og salmonellafri hestemøg. Det er 100 % organisk og har bedre jordforbedrende egenskaber end sphagnum.

---
---
KokeDama - hængende haver til din vindueskarm

KokeDama - hængende haver til din vindueskarm

Den anden dag kom naboens unger Taus og Solbjørk forbi for at hjælpe med at lave et par japanske mosbolde, som i dagligt tale kaldes Kokedama.

Se videoguide og læs mere..

---