TagTomat Logo
Cortenbede med bænk

Vi har lavet pasningsguides til jer, og så fejrer vi vores bogs 1års føs'dag med gratis download.

Kære alle

Tranen vender tilbage til den nordlige halvkugle, og den bebuder, at nu er det for alvor tid til at få jord under neglene igen. Endelig!

Vi har glædet os hele vinteren, mens vi har forberedt den nye sæson med grønne fællesskaber ude og inde, i forstadshaverne, på altanerne, på fortovene, i parkerne og alle de andre steder.

I Kongens Køkkenhave var der i går opstartsmøde for de frivillige. Vi graver første gang mandag den 3. april kl 15.30-17.30 og fortsætter hver mandag frem til september med Vivi Logan som haveansvarlig takket være et sponsorat fra Juliana Drivhuse. Kom og vær med!

Da sæsonen sluttede i Kongens Køkkenhave i oktober 2016, fordelte vi jordforbedring ud i de fleste bede som bunddække for vinteren og til næring for de grøntsager, vi skal dyrke i år. Den jordforbedring, vi i Tagtomat bruger, er baseret på komposteret og salmonellafri hestemøg. Det giver et mere bæredygtigt produkt end ren spagnum.

Det er en mærkesag for os, at vores produktion er baseret på genbrug ud fra devisen ”Vi gør det så økologisk, men mest af alt bæredygtigt, som muligt”. Derfor har vi været på besøg hos Champost i Thy og skrevet et blogindlæg fyldt med den bedste jord, som du kan læse i dette nyhedsbrev.

Nyt indhold på hjemmesiden:

Vi har også brugt vinteren på at færdiggøre pasningsguides til vores forskellige produkter. Vi håber, I bliver glade for dem og vil bruge dem flittigt.

Og så er vi i gang med at beskrive nogle af de spændende projekter, som vi har været så heldige at arbejde med. I dette nyhedsbrev kan du læse om Redmolen - en midlertidig havnepark i Københavns Nordhavn.

Har du brug for inspiration til marts måneds havesysler? Så læs eller genlæs Vivis tips fra sidste år.

Glade tomathilsner,

Team TagTomat og Mads

ps. Vi fejrer etårs-dagen for vores bogudgivelse med, at du resten af marts måned kan downloade e-bogen gratis fra webshoppen ved at bruge kuponen "Hurra". Find link sidst i nyhedsbrevet.
Pps. Vi har fået nye produkter og tilpasset eksisterende med tilvalgsmuligheder. Se webshoppen for mere info.

---

Kataloger

Her på siden kan du downloade vores forskellige kataloger, pasningsguides og vejledninger til vores produkter. Vi har lagt det hele ind som PDF'filer i A4-format så du selv evt. kan printe de sider du har brug for. Produktkatalog, Pakkeløsninger og Workshopskatalog 2017: Kommer i løbet af marts. Besøg vores webshop indtil da. Pasningsguides til vores forskellige produktkategorier:  

Læs mere..

---
Redmolen - fællesskabet styrkes, før byen bygges i Københavns Nordhavn

Redmolen - fællesskabet styrkes, før byen bygges i Københavns Nordhavn

I sommeren 2016 var TagTomat medskaber af en midlertidig havnepark med strand, beachvolley og blomsterenge i Københavns Nordhavn. Bygherre ville give københavnere og investorer en oplevelse af området og udsigten inden byggestart. Vi knoklede igennem og gik fra idé til indvielse på bare 3 uger.

Læs mere..

---
Tips til marts måneds havesysler – årets gang i byhaven ved Vivi Logan

Tips til marts måneds havesysler – årets gang i byhaven ved Vivi Logan

Med marts kommer lyset og lysten til at komme i haven. Det kribler i fingrene for at så og forspire mange af de gode grøntsager og blomster haven skal bestå af i år. Du har måske allerede forspiret knold- og bladselleri, peberfrugter, chili, og artiskok i februar. Hvis ikke, er det på høje tid, da de har en lang udviklingstid. …

Læs mere..

---
Champost Jordforbedring - 3000 liter i bigbag - inklusive levering

Køb Champost Jordforbedring - 3000 liter i bigbag - inklusive levering

Sphagnumfri og bæredygtig

Champost Jordforbedring består af komposteret og salmonellafri hestemøg. Det er 100 % organisk og har bedre jordforbedrende egenskaber end sphagnum. Og da sphagnum er en relativ begrænset ressource, er det yderligere en miljøgevinst at anvende Champost.

 

---
Skitse af vores have til Copenhagen Garden 2017

Jorden skal forbedres med bæredygtig jordforbedring = Champost.

Da TagTomat startede som min hobby i 2011, var det eneste formål at dyrke tomater og blomster i fem plantesække fra det lokale byggemarked. I de seks år, der er gået fra at vi blot dyrkede tomater i selvvandende plantekasser som frivillige, til i dag at levere grønne fællesskaber til hele landet, er der blevet testet mangt og mange typer …

Læs mere..

---
E-Bog: TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

E-Bog: TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

E-bogsudgaven er en pdf-fil med hele bogens indhold. Siderne er sat op så de kan printes på en A4 printer eller læses godt på en skærm.

I pdf'en er der indsat bogmærker så du nemt kan manøvrere rundt i bogens artikler.

Brug kuponen "Hurra" resten af måneden og download e-bogen gratis.

---