TagTomat Logo
Plantekummmer på altan med bænk

Bliver det i dette forår, at TagTomat får en Danish Design Award??

Kære alle,

Det er en stor ære, at vi i dag kan offentliggøre, at vores bog ”TagTomat - Værktøjer til grønne fællesskaber i byen” er blevet nomineret til Danish Design Award i kategorien - Message received. Vi er super-stolte og glade for anerkendelsen af bogens designmæssige kvaliteter, og vi vil gerne benytte lejligheden til igen at takke alle jer, der har opmuntret, bidraget til indholdet og købt bogen. Og en stor tak til Thomas og Stefan fra Rama Studio for jeres super fede layout. I TagTomat tror vi på at producere lokale løsninger, produkter og design af høj kvalitet, og derfor giver nomineringer som denne ekstra motivation til vores mission om at skabe bæredygtige, grønne fællesskaber i byen. Sidste år var vores frøbomber nomineret i samme kategori.

Brug for hjælp til indretning af altan eller terrasse?

Påsken nærmer sig, og det er tid til at få frøene i jorden og indrette udearealerne i haven, i baggården, på altanen og på terrassen. Har du brug for inspiration, kan du tage et kig på terrassen i Vanløse, som TagTomat har designet og bygget. Det er næsten kun kreativiteten, der sætter grænser for et design af en terrasse eller en altan. Har du brug for sparring, hjælper vi dig med at se muligheder på dine udendørsarealer, som udnytter arealet bedst muligt. Vi tilbyder fx at udarbejde vores forslag til indretning af din altan for 1200 kr. Vi kan også stå for hele processen fra idéudviklingen til det færdige resultat, som vi gjorde med terrassen i Vanløse.

TagTomat rådgiver ikke kun omkring indretning af terrasser og altaner, men vi har også erfaring med at aktivere uudnyttede ressourcer i større anlægs-, bygge- og driftsprojekter. Og hvad betyder det så? At du med TagTomat på dit hold får kreative idéer, design og eksekvering til dit projekt. Vi har hjulpet bygherrer, skoler, boligforeninger, lokalkvarterer, asylcentre, bofællesskaber, caféer, private og mange flere.

Læs fx om Redmolen i Nordhavn, hvor fællesskabet blev styrket med en midlertidig havnepark, eller læs om haveforeningen ’Urbanhaven’ i Urbanplanen, som nu bugner af bl.a. økologiske grøntsager og krydderurter.

Har du opdaget vores nye produktkatalog og pasningsguides til vores højbed, KøkkenKasse, TøndeBed og plantekumme m.m.? Læs mere længere nede.

Vi ses i de grønne haver!

Team TagTomat og Mads

PS: Kongens Køkkenhave har sæsonstart i dag mandag kl. kl 15.30-17.30. Alle er velkomne.
PPS: TagTomat har lige fået et udendørsareal ved assistenskirkegården. Er der stemning for en forårsreception / havedag på Nørrebro?

---
Indbydende terrasse i privat have

Indbydende terrasse i privat have

For Jens og Henriette på en villavej i Vanløse har TagTomat tegnet og bygget en terrasse komplet med bænk, plantekasser, trappe og hegn i lærketræ. Familiens børn og børnebørn nyder de små, grønne rum og samles ved havebordet, som med plantekasserne har fået en grønnere og mere privat afskærmning ud mod villavejen.

---

Download 7 Pasningsguides

I vores 7 nye pasningsguides får du gode råd fra TagTomats team af bygartnere, have og parkingeniører samt landskabsarkitekter omkring jordforhold, vanding, pasning og andre ofte stillede spørgsmål. Download vores forskellige pasningsguides til vores produkter. Det talentfulde hold bag indholdet er: Amanda Olivia Andersen - tekst - Rie Juhl Arndt - tegninger - Lærke Essemann Jensen - Layout.

---
Plantekassemodul - høj - med plantekasse - eksternt reservoir (60 liter)

Plantekassemodul - høj - med plantekasse - eksternt reservoir (60 liter)

Vores høje Plantekassemodul med plantekasse er ideelt til dig som vil skabe rum og afgrænsning på din terrasse eller altan.

Det høje modul har en plantekasse med plads til 65liter jord, og i maven på modulet er der et vandkar med plads til 65 liter vand.

---
Plantekumme i corten 80x40x40cm med hjul og plantekasse

Plantekumme i corten 80x40x40cm med hjul og plantekasse

Vores plantekummer i cortenstål er lavet i 2 mm stål, og er afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Kummen består af selvvandende plantekasse, som giver en fin og frodig have på din altan eller terrasse. Ved at tilføre vores selvvandende plantekasse til plantekummen får du den optimale udnyttelse på sparsom plads.

---
Plantekumme i corten 120x40x44cm med hjul og bænk 120cm

Plantekumme i corten 120x40x44cm med hjul og bænk 120cm

Vores plantekummer i cortenstål er lavet i 2 mm stål, og er afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Ved at tilføre en lille aftagelig bænk får du den optimale udnyttelse på sparsom plads. Bænken måler 40x120cm.

---
Højbed i corten - 120x120x40 - 576 liter

Højbed i corten - 120x120x40 - 576 liter

Vores højbede i cortenstål er lavet i 2 mm stål, og er afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Højbedet står flot i haven og højden gør det nemt at pleje dine planter. Den har ingen bund og placeres direkte på jorden, så rødderne har mere plads.

---
Redmolen - fællesskabet styrkes, før byen bygges i Københavns Nordhavn

Redmolen - fællesskabet styrkes, før byen bygges i Københavns Nordhavn

I sommeren 2016 var TagTomat medskaber af en midlertidig havnepark med strand, beachvolley og blomsterenge i Københavns Nordhavn. Bygherre ville give københavnere og investorer en oplevelse af området og udsigten inden byggestart. Vi knoklede igennem og gik fra idé til indvielse på bare 3 uger.

---
Kompostjord i bedene_IMG_20140412_151746

Urbanhaven i Urbanplanen

Sammen med beboere fra Urbanplanen har TagTomat anlagt haveforeningen ’Urbanhaven’, som nu bugner af bl.a. økologiske grøntsager og krydderurter.  I April 2014 tog vi det første spadestik til den nye byhave på Amager i urbanplanen.