TagTomat Logo

Kære alle,

Sommerferien nærmer sig og alle mand og kvinder knokler for at færdiggøre de sidste projekter. Vi ser frem til at smide benene op i hængekøjen i juli måned og se tilbage på et super halvår med spændende projekter og kunder, mens vi glæder os til de kommende urbane have-stunder sammen med jer efter sommerferien.

Vi vil blandt andet mindes at vi byggede 3 parkeringshaver i Griffenfeldsgade, lavede skolehaver i København, tilplantede baggårdene hos Meyers Madhus, forskønnede altanhaver med vores KlikBede og bænke med opbevaring, blev nomineret til en Danish Design Award og til Københavns Kommunes Erhvervspris, såede blomsterhegn langs Novozymes hegn på Hillerødgade blandt mange andre projekter i samarbejde med Håndlangerne fra Kirkens Korshærs Herberg i Hillerødgade, faciliterede de frivilliges havearbejde i Kongens Køkkenhave, udviklede videre på GuldfiskeTomat med Café Isværket i Stefansgade og mange andre grønne, fællesskabende projekter.

Grøn terrorsikring = betongris beklædt med bænk, cykelstativ og planter

De seneste dage har vi været i gang med at færdiggøre udsmykningen af en af betonklodserne på Rådhuspladsen i København. Vi besluttede at gøre en dyd ud af terrorsikringens nødvendighed og beklæde den grå betonklods med en bænk, et cykelstativ og blomstrende planter.

Mens vi var i gang med at bygge vores prototype, kom P4 København forbi og lavede et indslag, hvor de beskrev det som en ”brandhamrende god idé”.

Læs mere om vores bud på en begrønnet terrorsikring på vores hjemmeside, hvor du også kan lytte til indslaget fra P4 København. Og hvis du holder Berlingske, så skulle der gerne være en artikel om det i dagens udgave, både på tryk og digitalt.

Vind billetter til Cph Garden

I næste uge fra d. 21.- 25. juni kan du møde TagTomat til Cph Garden i Valbyparken, hvor vi er blevet inviteret til at holde oplæg og udvikle en ikonhave sammen med Champost.

Vi har fået 12 gange 2 billetter, som vi gerne vil dele med jer. For at få fingre i billetterne skal du gå ind på dette opslag på vores Facebook-side og skrive en kommentar, hvor du fortæller, hvem du vil tage med til Cph Garden. Vi udtrækker vinderne på lørdag kl. 12 blandt alle kommentarerne.

Rigtig god sommer!!
Team TagTomat

ps. Sæt kryds i kalenderen (og på Facebook) fredag den 18. august fra 13-21. TagTomat inviterer til høstfest med faglige indlæg i forbindelse med Byhavefestivalen på Nørrebro.

---
Grøn terrorsikring = standard betonklodser beklædt med bænk, cykelstativ og planter

Grøn terrorsikring = standard betonklodser beklædt med bænk, cykelstativ og planter

TagTomat har udviklet, bygget og begrønnet en betonklods-skjuler, som vil stå på Rådhuspladsen i København de næste måneder. I stedet for en grå, ildevarslende betonklods som terrorsikring mødes de forbipasserende nu af en bænk, et cykelstativ og rølliker, solsikker og morgenfruer.

---
Mød TagTomat til Cph Garden 2017

Mød TagTomat til Cph Garden 2017

Haveselskabet har inviteret TagTomat til at udstille og holde tale til CPH Garden i Valbyparken fra 21.- 25. juni 2017. Mød os i Fællesskabshaven!

Læs mere om konceptet og vores tanker bag i dette blogindlæg.

---
Kongens Køkkenhave - Urban Gardening

Urban Gardening - kom godt i gang

Læs om urban gardening og en række eksempler på at dyrke og høste i byen. Vi giver dig første kapitel af bogen ’TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen’, som er nomineret til en Danish Design Award 2017.

---
Parkeringshaver til grønne fællesskaber og fleksibel udendørsservering

Parkeringshaver til grønne fællesskaber og fleksibel udendørsservering

I parkeringshaven mødes områdets beboere og nyder gadelivet. Parkeringshaven er kendetegnet ved at være hurtig at sætte op og fleksibelt indrettet. Dens nærmeste urban gardening slægtning er den mere udbredte fortovshave. Med den fleksible parkeringshave skaber vi nye byrum, som overrasker og indbyder til ophold, snak og fællesskab...

---
Plantekumme i corten 120x40x44cm med hjul og bænk 120cm

Plantekumme i corten 120x40x44cm med hjul og bænk 120cm

Vores plantekummer i cortenstål er lavet i 2 mm stål, og er afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Ved at tilføre en lille aftagelig bænk får du den optimale udnyttelse på sparsom plads. Bænken måler 40x120cm. Prisen på 2299 kr. er for udgaven med fire brædder på langs.

---
Plantekassemodul - bænk - espalier - med skjult plantekasse

Plantekassemodul - bænk - espalier - med skjult plantekasse

Den selvvandende plantekasse med internt reservoir fra TagTomat kan indbygges i et kombinationsmøbel, hvor klatreplanter vokser ud af siden.

---
Plantestativ med 2 små KøkkenKasser

Plantestativ med 2 små KøkkenKasser

Byggesæt med to køkkenkasser som kan hænges på væggen, eller stå på altanen.

Der medfølger beslag som skrues fast på køkkkenkasserne, så de nemt og bekvemt kan hænges i den ønskede højde.

---
KøkkenKasse stor - egetræ

KøkkenKasse stor - egetræ

KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler fra TagTomat og Værkstedet Made By Anders.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket, og potterne køber vi så genbrugte som muligt fra vores forskellige leverandører af krydderurter.

---
Plantekassemodul - høj - med plantekasse - eksternt reservoir (60 liter)

Plantekassemodul - høj - med plantekasse - eksternt reservoir (60 liter)

Vores høje Plantekassemodul med plantekasse er ideelt til dig som vil skabe rum og afgrænsning på din terrasse eller altan.

Det høje modul har en plantekasse med plads til 65liter jord, og i maven på modulet er der et vandkar med plads til 65 liter vand.

---