TagTomat Logo

Kære alle,

I morgen fredag kommer sommeren for alvor til Nørrebro.

Vi hilser solen og jer alle velkomne, når vi inviterer til høstfest med etiopisk gadekøkken på vores planteskole. Den gode Esias og hans folk fra Restuarant Ma’ed på Griffenfeldsgade laver maden for os, og du kan garnere dine pandekager med sprøde insekter fra Bugging Denmark, hvis du har lyst. Drikkevarerne serveres med og uden alkohol fra Kølsters Tolv Haner.

Fik vi nævnt, at der kommer jazz og hygge?

Det sker fredag d. 18/8 på vores planteskole, som ligger på Hans Tavsens Gade 40. Fra kl. 15-18 er der familie og børnevenlige workshops, og vi dækker langbordet op fra kl. 17-21 og glæder os til at se dig.

Køb din billet her (149 kr. for voksne / 75 kr. for børn inklusive en øl/vand).

Høstfesten er en del af Byhavefestivalen på Nørrebro 2017, hvor vi også holder faglige arrangementer, så du kan lære at dyrke svampe i kaffegrums med Beyond Coffee eller at bygge din egen insektfarm med fårekyllinger med Bugging Denmark. Vores egen gartner, Anne, giver inspiration til, hvordan du gør altanen klar til efteråret og vinteren. Du kan også klappe vores høne, eller sige hej til en guldfisk, og måske der er lidt is til den søde tand.

Læs mere på Facebook-eventet.

foto: Martin Sølyst/Haveselskabet

TagTomat vinder publikumsprisen til CPH Garden 2017 og får royalt besøg af kronprinsesse Mary

Et væld af engagerede havefolk besøgte os i vores ”Fællesskabshave”, heriblandt kronprinsesse Mary. At modtage publikumsprisen for den bedste udstillingshave var kronen på en meget inspirerende havefestival. I konkurrence med blandt andet Silvan og Juliana Drivhuse blev vores have stemt ind som årets bedste udstillingshave.

Vi brænder for at levere grønne fællesskaber og oplevelser til folket, så at vinde publikumsprisen er en kæmpe tomat i turbanen og giver hele TagTomat-holdet et kæmpe boost. Tak til alle jer, der stemte på os! Læs mere om udstillingshaven og se flere billeder her.

Håber vi ses til høstfest!

Mads og Team TagTomat

PS: Fik du set videoen om vores bidrag til at gøre byens terrorsikring lidt mindre grim? Vi kalder det Terrorsikring med merværdi: https://www.youtube.com/watch?v=KTdfrlPfMrQ

PPS: Vi har fået optimeret vores produktionsgange, så vi kan nu producere vores store selvvandende plantekasser 20% hurtigere. Det vil vi gerne lade jer komme til gode, så vi har derfor sænket prisen med cirka 20%. Se mere sidst i nyhedsbrevet.

---
BørneBillet - 18.08.17 - Ethiopisk gadekøkken til TagTomats Høstfest kl. 17-21
---
Billet - 18.08.17 - Ethiopisk gadekøkken til TagTomats Høstfest kl. 17-21
---
Mads Boserup Lauritsen og kronprinsesse Mary. Foto: Martin Sølyst, Haveselskabet ©

TagTomat vinder publikumsprisen til CPH Garden 2017 og får royalt besøg

Et væld af engagerede havefolk besøgte os i vores ”Fællesskabshave”, heriblandt kronprinsesse Mary. At modtage publikumsprisen for den bedste udstillingshave var kronen på en meget inspirerende havefestival.

Læs mere..

---
Højbedsmøbel - på klink - lav model

Højbedsmøbel - på klink - lav model

Vores selvvandende højbedsmøbel beklædt med vandrette bræder på klink. Lavet af fødevaregodkendt plastbeholder med selvvandende vandreservoir på cirka 300 liter vand.

Læs mere..

---
Højbedsmøbel - standard - høj model

Højbedsmøbel - standard - høj model

Vores selvvandende højbedsmøbel i standardudgave, høj model. Lavet af fødevaregodkendt plastbeholder med selvvandende vandreservoir på cirka 300 liter vand.

Bedet er beklædt med lodrette lister i gran/fyr og topbrædder er lavet af en ramme i lærketræ.

Læs mere..

---
Højbedsmøbel - standard - lav model

Højbedsmøbel - standard - lav model

Vores selvvandende højbedsmøbel i standardudgave. Lavet af fødevaregodkendt plastbeholder med selvvandende vandreservoir på cirka 300 liter vand.

Bedet er beklædt med lodrette lister i gran/fyr og topbrædder er lavet af en ramme i lærketræ.

Læs mere..

---