Adventsgaver – Den gode

299,00DKK

Her er alle fire adventsgaver til en, du holder særligt af. Vores adventspakke “Den gode” er fyldt med inspiration fra TagTomats svampeunivers, sjov til at gøre byen grønnere og mange dejlige sager til ganen fra Farendløse Mosteri, Bybi og Æblerov! Se nedenfor, hvad du kan give de fire søndage i advent.

Bemærk! Da vores flydende sortiment oftest går i stykker, når vi sender, kan adventspakken pt. kun afhentes i vores butik på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.
Vi arbejder på at løse det, så kontakt os gerne, hvis du har gode forslag til forsendelse af flydende varer i hele landet.

1. søndag i advent: 1 x SvampeBox 1L med østershatte 

Dyrk østershatte med TagTomats SvampeBox 1L. SvampeBoxen er lavet af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologisk halm, der er podet med mycelium af Almindelig østershat (var. ‘SPOPPO’). Østershatten er klar til at gro, så snart man skærer hul i kartonen, og der kommer ilt til myceliet. Læs mere om SvampeBoxen.

2. søndag i advent: 1 x Æblemost 1L fra Farendløse Mosteri og 1 x Frøbombe  

Farendløse æblemost er sammensat af mindst tre forskellige æblesorter. På den måde får mosten en fin balance mellem sødme, syre og aroma.

Frøbomben giver byen flere farver! Den kastes på ens yndlingssted og skaber liv i det grå byrum, samtidig med at den skaber større biodiversitet. Læs mere om Frøbomben.

3. søndag i advent: 1 x Frankofil cider 33 cl fra Æblerov 

Vild, dansk æblecider. Gæret på ren, upasteuriseret most, presset på æblerov fra økologiske frugtavlere rundt om i landet og københavnskes baghaver fra Æblerov.

4. søndag i advent: 1 x Honning og 1 x Bolcher fra Bybi

Honning fra en Københavns mange bydele og Bolcher med lakrids og honing fra Bybi.

Se også vores andre Adventsgaver “Den Sjove” og “Den Luxuriøse”.

Vi tilbyder at pakke adventspakkerne ind i brunt genbrugspapir til en merpris på 100 kr.

OBS! Adventsgaverne pakkes ikke ind, men der medfølger 4 nummererede skilte, så man selv kan vælge rækkefølgen på gaverne. Vi foreslår dog, at SvampeBoxen gives 1. søndag i advent, så der er lækre svampe til julefrokosten i december. 

Varenummer (SKU): 2019-10 - Adventsgave - 01 Kategori: Tags: , , , ,