Adventsgaver – Den Sjove

749,00DKK

Her er alle fire adventsgaver til en, du holder særligt af. Vores adventspakke “Den sjove” er fyldt med god inspiration til grønne gør-det-selv projekter, en introduktion til TagTomats svampeunivers og mange dejlige sager til ganen fra Farendløse Mosteri, Bybi og Æblerov! Se nedenfor, hvad du kan give de fire søndage i advent.

Bemærk! Da vores flydende sortiment oftest går i stykker, når vi sender, kan adventspakken pt. kun afhentes i vores butik på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.
Vi arbejder på at løse det, så kontakt os gerne, hvis du har gode forslag til forsendelse af flydende varer i hele landet.

 

1. søndag i advent: 1 x SvampeBox 1L med østershatte og 1 x Tagtomats Svampeunivers

Dyrk østershatte med TagTomats SvampeBox 1L. SvampeBoxen er lavet af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologisk halm, der er podet med mycelium af Almindelig østershat (var. ‘SPOPPO’). Østershatten er klar til at gro, så snart man skærer hul i kartonen, og der kommer ilt til myceliet. Læs mere om SvampeBoxen.

Bogen, TagTomats SvampeUnivers, er for alle, der vil vide mere om svampeuniverset. Den giver en masse baggrundsviden om svampe, vejledninger til svampedyrkning og inspiration til øvelser, som man kan bruge til undervisning eller hjemme i køkkenet. Læs mere om SvampeUniverset.

2. søndag i advent: 1 x Æblemost 1L fra Farendløse Mosteri, 1 x Honningmix og 1 x Bolcher fra Bybi

Farendløse æblemost er sammensat af mindst tre forskellige æblesorter. På den måde får mosten en fin balance mellem sødme, syre og aroma.

Honningmix består af 4 glas á 40g honning fra forskellige bydele i København og et glas Ingefær og Honningbolcher fra Bybi.

3. søndag i advent: 1 x TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber i Byen  

Bogen fokuserer på tidens stærkeste tendenser inden for Urban Gardening, bæredygtighed og grønne fællesskaber. Gennem bogen lærer man at skabe grønne rum, bruge baggården som køkkenhave og lægge grundstenen til et grønt fællesskab. Den er fyldt med gør-det-selv-guides til at udleve grønne visioner – hvad enten det er i haven, på altanen, i baggården eller som professionel bybonde. Læs mere om bogen.

4. søndag i advent: 1 x Cote de Valby 70cl fra Æblerov 

Vild, dansk æblecider. Gæret på ren, upasteuriseret most, presset på æblerov fra økologiske frugtavlere rundt om i landet og københavnskes baghaver.

Se også vores andre Adventsgaver “Den Gode” og “Den Luxuriøse”.

Vi tilbyder at pakke adventspakkerne ind i brunt genbrugspapir til en merpris på 100 kr.

OBS! Adventsgaverne pakkes ikke ind, men der medfølger 4 nummererede skilte, så man selv kan vælge rækkefølgen på gaverne. Vi foreslår dog, at SvampeBoxen gives 1. søndag i advent, så der er lækre svampe til julefrokosten i december. 

Varenummer (SKU): 2019-10 - Adventsgave - 02 Kategori: Tags: , , , ,