Tilbud

BogTomat V2.0 – Bybi – Honning fra fem bydele

570,00DKK 499,00DKK

På lager

Køb vores bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer” i forsalg, og mens du venter kan du nyde den gode honning fra Bybi.

Du kan afhente dine 5 glas med honning hos os i vores butik på Jagtvej 59, og bogen får du når den udkommer til efteråret. Vi anbefaler at du prøver fem forskellige bydele, men du er også velkommen til at vælge fem af den samme hvis du har en favorit. Honning er magisk, og smager forskelligt alt efter hvor bierne høster deres nektar.

Fem glas honning har udsalgspris på 245 kr. og en signeret udgave af bogen har udsalgspris 325 kr. Du sparer 71 kr. ved denne pakke.

Udover at støtte vores bogudgivelse hjælper du Bybi med at sælge deres gode produkter, da de som lille virksomhed, er ramt hårdt pga. nedlukningen af Danmark, da de som TagTomat  har en stor del af deres omsætning ved at afholde arrangementer og events i sommerhalvåret, som ikke er muligt pga. forsamlingsforbud.

Om vores bogprojekt:

I sommeren 2020 kører vi en crowdfunding-kampagne for vores kommende bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”.
Bogen bliver fyldt med gode fifs, guides og fortællinger, og bliver som ved den første bog solgt i forsalg, via det som på moderne dansk kaldes “crowdfunding”. Vi har lavet et væld af forskellige rewards på Coop’s hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale med Mobile Pay. Du finder kampagnen her

Find den fulde opdaterede projektside med indholdsfortegnelse m.m. her: www.tagtomat.dk/growliketomorrow