Tilbud

BogTomat V2.0 – Bybi – Blandede bolsjer

442,00DKK 399,00DKK

På lager

Køb vores bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer” i forsalg, og mens du venter kan du nyde de gode bolsjer fra Bybi.

Du kan afhente dine tre glas med bolsjer hos os i vores butik på Jagtvej 59, og bogen får du når den udkommer til efteråret. Du får en af hver bolsjesmag: Ren honning,  Honning+Ingefær og Honning+Lakrids.

Vi kan også sende bolsjerne til dig med GLS hvis du vælger det ved udtjekning.

Tre glas bolsjer har udsalgspris 117 kr. og en signeret udgave af bogen har udsalgspris 325 kr. Du sparer 43 kr. ved denne pakke.

Udover at støtte vores bogudgivelse hjælper du Bybi med at sælge deres gode produkter, da de som lille virksomhed, er ramt hårdt pga. nedlukningen af Danmark, da de som TagTomat  har en stor del af deres omsætning ved at afholde arrangementer og events i sommerhalvåret, som ikke er muligt pga. forsamlingsforbud.

Om vores bogprojekt:

I sommeren 2020 kører vi en crowdfunding-kampagne for vores kommende bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”.
Bogen bliver fyldt med gode fifs, guides og fortællinger, og bliver som ved den første bog solgt i forsalg, via det som på moderne dansk kaldes “crowdfunding”. Vi har lavet et væld af forskellige rewards på Coop’s hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale med Mobile Pay. Du finder kampagnen her

Find den fulde opdaterede projektside med indholdsfortegnelse m.m. her: www.tagtomat.dk/growliketomorrow

Vægt: 1kg
Kategorier: , Tags: , ,