Tilbud

BogTomat V2.0 – Bybi – Rom

625,00DKK 549,00DKK

På lager

Køb vores bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer” i forsalg, og mens du venter kan du nyde den gode rom fra Bybi.

Du kan afhente din rom hos os i vores butik på Jagtvej 59, og bogen får du når den udkommer til efteråret.

Den gode rom har udsalgspris på 299 kr. og en signeret udgave af bogen har udsalgspris 325 kr. Du sparer 76 kr. ved denne pakke.

Udover at støtte vores bogudgivelse hjælper du Bybi med at sælge deres gode produkter, da de som lille virksomhed, er ramt hårdt pga. nedlukningen af Danmark, da de som TagTomat  har en stor del af deres omsætning ved at afholde arrangementer og events i sommerhalvåret, som ikke er muligt pga. forsamlingsforbud.

Om vores bogprojekt:

I foråret 2020 kører vi en crowdfundingkampagne for vores kommende bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”.
Bogen bliver fyldt med gode fifs, guides og fortællinger, og bliver som ved den første bog solgt i forsalg, via det som på moderne dansk kaldes “crowdfunding”. Vi har lavet et væld af forskellige rewards på IDA’s hjemmeside, hvor du skal bruge dit NEM-id for at betale. Det gør du her!

Kategori: Tags: , ,