Tilbud

BogTomat V2.0 – Nabo Farm – Mixbox abonnement – 4 uger

525,00DKK 449,00DKK

På lager

Køb vores bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer” i forsalg, og mens du venter kan du nyde frisk mikrogrønt en gang om ugen fra Nabo Farm i nordvest.

Du får dine mikrogrønt 4 onsdage i træk, og vælger afhentningssted i Nabofarms gårdbutik. Et af afhentningsstederne er vores butik på Jagtvej 59, og bogen får du når den udkommer til efteråret.

De fire mixboxe har udsalgspris på 200 kr. og en signeret udgave af bogen har udsalgspris 325 kr. Du sparer 76 kr. ved denne pakke.

Udover at støtte vores bogudgivelse hjælper du Nabo Farm med at sælge deres gode produkter, da de som lille virksomhed, er ramt hårdt pga. nedlukningen af Danmark, da de som TagTomat  har en stor del af deres omsætning ved at samarbejde med restauranter og cafeer og afholde arrangementer og events i sommerhalvåret, som ikke er muligt pga. forsamlingsforbud.

Vær sikker på at få dit ugentlige skud mikrogrønt – Forudbetal din bøtte til afhentning hver onsdag de næste 4 uger.

Kære alle madglade københavnere, giv os en hånd!
Vores ellers fantastiske restaurantkunder er alle hårdt ramt af corona lockdown og derfor har vi en masse topkvalitets mikrogrønt og skud klar til salg 🌱 Udover at mikrogrønt smager fantastisk og kan få enhver ret til at ligne en million, omtales det også som “Superfood” da det har en større næringsstoftæthed og især er en god kilde til betacaroten, vitamin C, E og K. 🥦💪 Så pift din salat op, pynt din tunmad eller spis dem direkte fra bøtten.

Om vores bogprojekt:

I sommeren 2020 kører vi en crowdfunding-kampagne for vores kommende bog “Grow like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”.
Bogen bliver fyldt med gode fifs, guides og fortællinger, og bliver som ved den første bog solgt i forsalg, via det som på moderne dansk kaldes “crowdfunding”. Vi har lavet et væld af forskellige rewards på Coop’s hjemmeside, hvor du bl.a. kan betale med Mobile Pay. Du finder kampagnen her

Find den fulde opdaterede projektside med indholdsfortegnelse m.m. her: www.tagtomat.dk/growliketomorrow

Vægt: 2kg
Kategori: Tags: , ,