Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Champost planteskolejord 50 liter i plantesæk

89,00DKK

Planteskolejorden er særdeles velegnet til både lette og tunge jordtyper pga. jordforbedringen og vækst-leret, som er en del af blandingen.

Du kan plante direkte i Champost Planteskolejord. Det gælder både udendørs krukker, potter, blomsterkummer og altankasser m.m. Du kan anvende det til langt de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter.
Hvis du anvender jorden indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning.

Dræn i bunden

Hvis du ikke bruger TagTomats selvvandingsløsninger, skal huske at lave et godt dræn i bunden af krukken, når du planter. Eksempelvis Champost Vækst-ler, som i modsætning til andre lertyper, har en fantastisk sugevne. Leret kan opmagasinere vand og gødning for derefter at afgive det igen. Det betyder også at du ikke behøver at vande dine planter så ofte.

Vanding

Champost Planteskolejord er nemmere at vande op end planter, der gror i sphagnum. I krukker skal der i tørt og varmt vejr vandes dagligt – uden dog at overvande.
Hvis din krukke er placeret på en underskål, må den gerne være tom en gang imellem.

Og hvis du bruger TagTomat – selvvandingsløsninger følger du anbefalingerne til det pågældende produkt.

Gødning

Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af Champost Jordforbedring og Champost Naturgødning. Derfor bør du ikke tilsætte gødning det første år, men bliver der lyse skud på planterne, kan det blive nødvendigt at gøde med lidt kvælstofholdigt gødning.

Levering

Vi sender som udgangspunkt ikke  plantesække med fragtmand eller GLS, men de kan hentes i vores showroom, eller leveres med cykelbud i mindre omfang i København.

Vægt: 20kg
Varenummer (SKU): CH_2016-06.

Du kunne også være interesseret i...