Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Champost – Så- og priklejord – 10L

39,00DKK

Champost Så- og priklejord er porøs og velegnet til frøspiring samt stiklinger. Den giver perfekte vækstbetingelser, når du skal i gang med at gro grønne planter.

TagTomat har teste, og anbefaler Champost porøse Så- og Priklejord, som nøje er tilpasset små spirers behov. Jorden består af gode elementer, som vækstler, der gør jorden let og er med til at holde på vand, fugt og næringsstoffer. Det har en god struktur, der sikrer røddernes etablering, og gør det muligt at omplante uden at rødderne bliver beskadiget. Jorden indeholder ingen sphagnum og er fattig på gødning, hvilket gavner dine frø, da de kan have svært ved at overleve i for stærk gødning.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Hestemøget får de fra de lokale rideskoler, og det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Champost går ind for bæredygtigt gødning og jordforbedring, og har opnået EU miljømærket, EU blomsten, der tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet.

Højde: 8cm
Bredde: 40cm
Længde: 25cm
Vægt: 10kg
Varenummer (SKU): CH_2018-01.

Vægt 10 kg
Størrelse 25 x 40 x 8 cm