Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

DyrkningsKit – Small – Østershatte

119,00DKK

Med DyrkningsKittet får du alt, hvad du behøver for at komme i gang med at dyrke dine egne Østershatte på halm eller kaffegrums.

TagTomats dyrkningskit til Østershatte er til dig, der ønsker at gå skridtet videre fra vores SvampeBox1L eller SvampeSæk. Du får lov til at dykke længere ind i Svampeuniverset ved selv at eksperimentere med hjemmedyrkede svampe. TagTomats DyrkningsKit består af en isboks (2,4L) fra Hansens Is, som indeholder halm, tape, mycelium og en grundig vejledning til, hvordan du kommer i gang. Du kan vælge, om du vil dyrke hvide, gule eller rosa Østershatte.

Bemærk! Da vores DyrkningsKit indeholder mycelium, skal det stå på køl. Vi anbefaler, at du henter din pakke hurtigst muligt, og opbevarer den i køleskab indtil brug. Myceliet til gule og hvide Østershatte, skal opbevares ved 2-5 grader, og det til rosa Østershatte skal opbevares ved 10-12 grader.

Har du spørgsmål til vores svampeunivers eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også følge med, når vi løbende udvikler svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores SvampeBox1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud, eller  vores mycelium til Østershatte, hvis du er klar til at eksperimentere lidt mere.

Højde: 15cm
Bredde: 15cm
Længde: 17cm
Vægt: 1kg
Varenummer (SKU): DK_v1_2018 Varekategorier: , Tags: , , , , ,

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 17 × 15 × 15 cm