Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

GaveBox – Frøbomber og SvampeBox1l x 2

299,00DKK 275,00DKK

Vi præsenterer stolt vores GaveBox bestående af 2 stk SvampeBox 1l  og 2 æsker med frøbomber.

I gavesættet finder du to styk SvampeBox 1l plus to æsker med frøbomber samt en flot håndlavet papkasse. Vi får pakket vores frøbomber på Hans Knudsens Institutet i Nordvest, og det er deres kartonagefabrik som laver de flottes æsker.

SvampeBox 1L består af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologisk halm, der er podet med østershatte-mycelium.

Produktet er klar til at skabe svampe så snart du skærer hul på boxen, og der kommer ilt til halmen. På selve mælkekartonen er printet dyrkningsvejledning, samt fifs til hvordan du kan bruge indholdet til at gøde din altankasse eller byhave efter endt brug.

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner Skyttegårdens Økologiske Østershatte, og produktet er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.

Vi forventer at du kan høste 2-4 gange, er du klar til større produktion af østershatte derhjemme kan vi anbefale storebroren SvampeSæk med cirka 20 liter substrat.

Find mere viden på vores forum:
Har du spørgsmål til vores svampeunivers er du velkommen til at kontakte os via vores forum, hvor vi løbende udvikler på svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder: Svampedyrkning på vores forum

Højde: 30cm
Bredde: 20cm
Længde: 10cm
Vægt: 2kg

Vægt 2 kg
Størrelse 10 x 20 x 30 cm