Gavekort – Webshop

200,00DKK800,00DKK

Giv TagTomats gavekort til en du holder af. Det kan bruges på vores webshop, og er en ideel gave til en person, der er glad for grønne planter og bæredygtige produkter.

Med TagTomats gavekort, kan du eller den heldige modtager af det, købe bæredygtige og socioøkonomiske produkter til dit gør-det-selv-projekt eller grønne rum. Du kan købe alt fra svampeprodukter til altankasser og plantegynger samt inspirerende bøger. Gavekortet kan bruges på vores webshop, og vi har indsat de mest anvendte beløb, som du kan vælge mellem nedenfor. Du kan også selv indtaste det ønskede beløb ved at trykke på ‘manual amount’, og herefter skrive beløbet i det tomme felt.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage en 16-cifret kode på mail. Dernæst kan du downloade gavekortet som pdf-fil i A5 format via nedenstående billede, og printe det, når det passer dig. Når du har printet, skal du skrive den 16-cifrede kode på kortet, og så er du klar til at give det til den heldige modtager.

TagTomat følger Købeloven for digitale gavekort, og derfor kan du bruge gavekortet indenfor tre år, fra den dag du køber det.

Vil du gerne bruge gavekortet i vores butik på Jagtvej 59, kan du kontakte os på vores mail, så laver vi det om, så det virker i butikken. Vi er nødsaget til at gøre det på denne måde, da vores butikspersonalet endnu ikke har adgang til at tjekke gavekortene ved kasseapparatet.

Varenummer (SKU): GK-2018 Kategori: Tag: