Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Gavesæt – SvampeBox 1L, BogTomat, Frøbomber og Mulepose

499,00DKK

Vi har sammensat et sjovt gavesæt til nysgerrige sjæle, der holder af by og grønne projekter. Du får her et bredt udvalg af TagTomat-produkter med både en SvampeBox 1L, FrøBomber, en mulepose og bogen “TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber”.

Vores gavesæt giver i høj grad inspiration til grønne projekter i byen. Med en af vores populære SvampeBox 1L, kan du dyrke dine egne lækre Østershatte. Svampeboxen er lavet af substrat fra Skyttegårdens Økologiske Østershatte, pakket i en genbrugt mælkekarton fra vores lokale The Coffee Collective. Vores bog, “TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber”, lærer dig at skabe grønne rum, bruge baggården som køkkenhave og lægge grundstenen til et grønt fællesskab. Den giver altså alt du skal bruge, for at udleve dine egne grønne visioner. Du får også en æske frøbomber, som kastes for at skabe større biodiversitet og farverige byrum, og sidst men ikke mindst, får du en af vores lækre fairtrade muleposer, som er trykt på en pose fra Neutral hos Makershirt i København NV.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet, og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores andre gaveideer og gaveboxe her.

Højde: 30cm
Bredde: 25cm
Længde: 10cm
Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 2017_SV_02d.

Vægt 2 kg
Størrelse 10 x 25 x 30 cm