Growgreen – Dyrk mikrogrønt – Broccolifrø

99,00DKK

Ryd

Med GrowGreen får du en cirkulær dyrkningsoplevelse, som lader dig følge naturens processer helt tæt på, guider dig til hvordan du selv kan genbruge / upcycle og lader dig dyrke din egen sprøde mad.

Det hele startede med vores GrowGreen – Starterkit – men med denne større pakke frø kan du for alvor dyrke mikrogrønt derhjemme. Da vores pakkeomkostninger til dette mere simple produkt er lavere, kan vi også tilbyde det til en lavere kilopris end med starterkittet, som mere er en oplagt gaveide.

GrowGreen by TagTomat giver dig spændende smage og variation i din hverdagskost. Mikrogrønt er fremtidens urbane landbrug, og med dette starterkit kan du komme i gang hjemme i din egen vindueskarm. Forestil dig hvordan friskhøstede spirer af solsikke og rød radise kan lyse op på en grå vinterdag, når du længes efter forår og jord mellem fingrene.

I GrowGreen – Broccolifrø – får du frø så du kan dyrke mikrogrønt, og du skal så huske at supplere op med hampemåtter og vækstler, som du kan købe i hele ruller og poser.

Derudover skal du selv bidrage med, en beholder af en slags til at lægge måtterne i. Du kan bruge ting, du allerede har ved hånden – fx en underskål eller en dyb tallerken, eller du kan upcycle restmaterialer fra din husholdning – brug fx en oversavet mælkekarton. Hvis du køber en rulle med hampefibre, har vi lavet den så den passer til gastrobakker som er 30 cm i bredden.

Vores mikrogrøntunivers er udviklet med inspiration fra NaboFarm, som ligger i Københavns Nordvestkvarter. Her driver Sebastian og Jens et urbant landbrug, som forsyner kantiner og restauranter i København med friske spirer og mikrogrønt. Du kan læse mere om dem på www.nabofarm.com eller @NaboFarm.

Har du spørgsmål til din dyrkning eller vil du finde tips til, hvordan andre dyrker mikrogrønt, er du velkommen til at kontakte os på vores forum.
God dyrkningslyst!

Laboratorietestet:
Økologiske spirefrø testet fri for salmonella, listeria og E. coli-bakterier

Frø til dyrkning udendørs:
Se også vores frø til udendørs-dyrkning her.

Varenummer (SKU): 2020-03_broccoli Kategori: Tags: , ,