Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Klassesæt – Small – TagTomats SvampeUnivers

675,00DKK

TagTomat har samlet et KlasseSæt, der har alt, hvad du har brug for, for at udforske og lære om svampenes forunderlige univers. Det er velegnet til alle fra børnehavebørn til højskoleelever.

TagTomats KlasseSæt lærer dig om svampe og svampedyrkning på en sjov og simpel måde. Vi synes, svampedyrkning er et godt og nyttigt værktøj, da det giver en håndgribelig og konkret forståelse af cirkulære kredsløb. Vores materiale giver en masse baggrundsviden om svampeuniverset gennem vores forskellige dyrkningskits og undervisningsmateriale, som rummer øvelser og inspiration til dyrkning. Eleverne får lov til at dyrke svampe med vores SvampeBox1L og to af vores SvampeSække, som er lette og enkle at gå til. Derudover får klassen mulighed for at eksperimentere og være med i svampedyrkningsprocessen helt fra begyndelsen, med vores pose med mycelium til Østershatte. Pædagoger og lærere kan inddrage materialet i undervisningen eller det pædagogiske arbejde.

Klassesættet indeholder:
1 x Undervisningsmateriale – TagTomats Svampeunivers 
2 x SvampeBox1L
1 x SvampeSæk
1 x Pose mycelium

Har du spørgsmål til vores svampeunivers eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også følge med, når vi løbende udvikler svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores andre KlasseSæt i Medium eller Large. 

Vægt: 10.5kg
Varenummer (SKU): 2018_SV_01a_S Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt 10.5 kg