Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

KøkkenKasse – Extra Small – Egetræ

399,00DKK

KøkkenKassen gør det nemt for alle at holde altanens eller køkkenets krydderurter ved hjælp af det indbyggede selvvandingssystem.

KøkkenKassen forlænger dine planters levetid, og du behøver ikke vande dine planter så ofte som med almindelige potter, på grund af det smarte selvvandingssystem. Den er velegnet til krydderurter eller sommerblomster, og hvis du vil lege med grønne plantevægge. KøkkenKassen kan kombineres med vores andre produkter, og er flot både indendørs på bord eller væg, og udendørs som altankasse eller på terrassen.

KøkkenKassen er oprindeligt udviklet i samarbejde med Værkstedet Made by Anders, og den fremstilles nu af produktionsskolen TAMU i Aalborg. KøkkenKassen er lavet af 2.-sorteringsegetræ, som har mange knaster og derfor ikke egner sig til de danske designklassikere, men vi synes, at de er smukke. Til indmaden upcycler vi isbokse, som vi fx får fra vores lokale isbutik, Isværket, på Stefansgade.

I denne extra small-model er der plads til en potter. Du kan også tage potterne ud, og plante direkte i isboksen.

Vi har forskellige beslag og ophængsmuligheder, som du kan se mere under “tilbehør”.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores KøkkenKasser i andre størrelser eller i lærketræ her.

Højde: 15cm
Bredde: 17.5cm
Længde: 19.5cm
Vægt: 1.5kg
Varenummer (SKU): KK-2016_v2_eg_mini Varekategorier: ,

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
Størrelse 19.5 × 17.5 × 15 cm