Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

Mycelium til Østershatte – 100g – Rosa

75,00DKK

Med TagTomats mycelium, podet på hirsefrø, kan du dyrke dine egne smukke, rosa Østershatte i halm, kaffegrums eller hvad du nu finder på.

Med vores mycelium til Østershatte, kan du dyrke hjemmelavede, økologiske svampe. Myceliet er til dig, der vil lære mere om svampeuniverset og gro svampe fra bunden. Mycelium er et netværk af tynde tråde, kaldt hyfer, der udgør den underjordiske del af svampen. Når Østershattene så vokser frem, kan du betragte det som frugten af svampene. TagTomat bruger selv myceliet til vores DyrkningsKit. Du kan vælge om du vil købe mycelium til hvide, gule eller rosa Østershatte.

Bemærk! Da mycelium skal stå på køl, anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt og opbevarer den i køleskab indtil brug. Myceliet til gule og hvide Østershatte skal opbevares ved 2-5 grader, og det til rosa Østershatte skal opbevares ved 10-12 grader.

Har du spørgsmål til svampeuniverset eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også følge med, når vi løbende udvikler svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores mycelium på 250 g eller vores SvampeBox 1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud.

Højde: 2cm
Bredde: 10cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.1kg
Varenummer (SKU): 2018-MY_1c.
Kategori

Vægt 0.1 kg
Størrelse 10 x 10 x 2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.