Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

PlanteKasseModul – Høj – Plantekasse – Med espalier – Eksternt reservoir (60L) – Lærketræ

5.499,00DKK

Med TagTomats PlanteKasseModul med espalier, er det nemt at skabe afgrænsninger og grønne rum i højden på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store bypladser.

TagTomat har udviklet serien, PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvorend du ønsker det. Vores PlanteKasseModulet er lavet af lærketræ, og har en selvvandende plantekasse, som er med til at forlænge dine planter levetid. Modulet har en kapacitet på ca. 65 liter til jord og et vandkar med plads til ca. 65 liter vand. Om vinteren kan du nemt tømme det for vand via aftapningshanen, for at modvirke frostsprængning

Espalier giver gode vækstbetingelser, og gør det nemt at binde dine frodige planter op. Espalieret skaber en ramme som slyngplanter eller tomatplanter kan vokse op ad. Den vertikale plantevæg gør det muligt at udnytte pladsen optimalt. Vores espalier er lavet af lærketræ og leveres med skruer, så du nemt kan montere det på modulet.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Varenummer (SKU): pkm-2017_hoj-esp.