PlanteKasseModul – lav model – lærk – med bænk og plantestige (L)

4.999,00DKK

Giv produkt som gavekort

Giv produktet som gavekort

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store byplads.

TagTomat har udviklet serien, PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor du end ønsker det. Vores PlanteKasseModul med bænk, er lavet af lærketræ. Vi har valgt at give den et aftageligt låg, så du også kan bruge den til opbevaringsrum, hvis du vil udnytte små arealer optimalt. Bliver du en dag træt af bænken, kan du, med lidt knofedt, skære hul og ombygge den til din egen åbne plantekasse.

Med den tilhørende plantestige, kan du også skabe grønne rum i højden. Der medfølger tre selvvandende KøkkenKasser, der gør det let at passe dine planter, samtidig med, at de forlænger planternes levetid. Det er muligt at sætte KøkkenKasserne i den højde, der passer dig bedst, og du kan nemt tage dem ind til overvintring. Hvis du gerne vil montere KøkkenKasser på begge sider, kan du sætte de medfølgende beslag asymmetrisk på plantestigen.

Har du spørgsmål til dit byrum eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Højde: 205cm
Bredde: 48cm
Længde: 95cm
Varenummer (SKU): 2017-04-07_xx Kategorier: , , , , ,