Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

PlanteKumme – 80 cm – corten – med hjul og bænk

2.099,00DKK

PlanteKummen med bænk og plantekasse skaber en hyggelig og grøn oase, som samtidig er nem at passe.

PlanteKummen er lavet i 2 mm stål, afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Cortenstålet starter med at være stålfarvet, men får i løbet af de første par år et rustent og patineret look. Under bænken er der et smart rum til opbevaring af diverse haveredskaber. Hjulene, som kan låses, gør det desuden nemt at flytte PlanteKummen, hvis du vil lege med dens placering eller redesigne dit grønne rum.
Du kan også tage bænken af og bruge PlanteKummen til alt fra blomster og spiselige stauder til mindre frugtbuske – hullerne i bundpladen sørger for dræn.

Bemærk! Vores plantekummer i corten og galvaniseret stål kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget. De galvaniserede smitter mindst af.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKummer i forskellige varianter her.

Vidste du? TagTomat lejer plantekasser og højbede ud til events og festivaler, så du nemt kan skabe midlertidige hyggelige og grønne rum. Ring til os på +45 71 99 19 66 eller skriv en mail til os på info@tagtomat.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Højde: 50cm
Bredde: 40cm
Længde: 80cm
Vægt: 33kg
Varenummer (SKU): PK-2017_80x40x40-baenk Varekategorier: , , , Tags: , , , ,

Yderligere information

Vægt 33 kg
Størrelse 80 × 40 × 50 cm