SvampeBlok – Lions Mane – Pindsvinepigsvamp – FungaFarm

225,00DKK

TagTomats SvampeBlok byder den rå natur inden for døren, og gør det nemt at dyrke lækre Lions Mane-svampe hjemme i dit eget køkken. Lions Mane kaldes Løvemanke eller Pindsvinepigsvamp på dansk og Hericium erinaceus på latin.

Når du modtager posen skal du punktere posen, og skære et par snit så svampen kan gro ud. Du finder en udførlig guide til dyrkning (på engelsk) på vores forum. Dyrk Lions Mane

SvampeBlokken giver dig mulighed for at følge processer i naturen, som du ellers normalt ikke kan se, helt tæt på. Og hvem ved? Begejstringen ved at se svampene vokse fra dag til dag, kan være din start på en spirende interesse for at lære mere om naturen og svampenes vigtige funktioner i vores økosystemer.

SvampeBlokken er forkultiveret i Københavns Nordvestkvarter, hvor Thomas Kyle Cometta har svampefarmen FungaFarm under Nabofarm (vores venner som har givet sparring omkring GrowGreen og mikrogrønt – sådan hænger det hele sammen i et fint netværk).

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.

Se også vores produkter med østershatte her.

Højde: 13cm
Bredde: 20cm
Længde: 28cm
Vægt: 5kg
Varenummer (SKU): 2019_SB_01-1 Kategori: Tags: , , , ,