Tilbud

SvampeBlok – Shiitake

225,00DKK 199,00DKK

Ikke på lager

TagTomats SvampeBlok byder den rå natur inden for døren, og gør det nemt at dyrke lækre Shiitake-svampe hjemme i dit eget køkken.

Når du modtager blokken skal du lade den blive i posen, indtil den er helt hvid. Herefter tager du den ud, sætter den gerne i en beholder med vand i bunden, og ellers er det bare med at vente.

ShiitakeBlokken giver dig mulighed for at følge processer i naturen, som du ellers normalt ikke kan se, helt tæt på. Og hvem ved? Begejstringen ved at se svampene vokse fra dag til dag, kan være din start på en spirende interesse for at lære mere om naturen og svampenes vigtige funktioner i vores økosystemer.

SvampeBlokken er forkultiveret i Københavns Nordvestkvarter, hvor Thomas Kyle Cometta dyrker svampe i kælderen under Nabofarm (vores venner som har givet sparring omkring GrowGreen og mikrogrønt – sådan hænger det hele sammen i et fint netværk).

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.

Se også vores produkter med østershatte her.

Højde: 13cm
Bredde: 20cm
Længde: 28cm
Vægt: 5kg
Varenummer (SKU): 2019_SB_01 Kategori: Tag: