Hurtig levering
1-7 hverdage
Fri fragt*
v. køb over 600/2000 kr.
Nem betaling
Mobilepay, kort og EAN
Click and Collect
Se varen i butikken

SvampeBox1L – Østershatte

99,00DKK

Dyrk dine egne Østershatte med TagTomats SvampeBox1L. Svampeboxen er et gennemført, cirkulært produkt, og en sjov gave til dig selv eller andre nysgerrige sjæle.

SvampeBoxen er lavet af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologisk halm, der er podet med Østershattemycelium. Produktet er klart til at gro svampe, så snart du skærer hul i kartonen, og der kommer ilt til halmen. Vi forventer, at du kan høste 2-4 gange med vores SvampeBox1L. På emballagen finder du en dyrkningsvejledning samt fifs til, hvordan indholdet kan bruges til at gøde din altankasse eller byhave efter brug.

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner, Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Halmen er et restprodukt fra kornproduktion og mælkekartonen får vi fra The Coffee Collective på Jægersborggade – lige rundt om hjørnet. Det hele er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores SvampeSæk, hvis du er klar til en større produktion.

Højde: 25cm
Bredde: 7cm
Længde: 7cm
Vægt: 0.65kg
Varenummer (SKU): 2017_SV_02 Varekategorier: , Tags: , , ,

Yderligere information

Vægt 0.65 kg
Størrelse 7 × 7 × 25 cm